Нешка Робева: Спрете се! Ванга никога не е говорила за коронавируса! (още разкрития)

0

Нешка Робева разкри истината за Ванга след медийния шум!

Голямата Нешка Робева разкри веднъж завинаги истината за пророчицата Ванга. И заяви, че тя никога и по никакъв повод не е говорила за идването на коронавируса или друг такъв по света и у нас. Не и на този етап. Ето какво сподели треньорката на златните момичета като предаваме поста й изцяло:

“Здравейте приятели, не сме се чували почти от век. Вярвам, че всички сте в добро здраве и се опитвате по един или друг начин да превърнете дефекта в ефект.

Предполагам, че за хора, свикнали на съвременния забързан и напрегнат начин на живот, карантината е тежко изпитание… Почти, като заточение…

Преди двадесетина дни си наложих изолация, търсейки свободата си… Заминах на село с двамата си племенника… Почувствах се преродена. Без ангажименти, без амбиции и отговорности.

Бомбардираха ме спомени от детските години, от ваканциите на село… Смях, рев, лудории… Даже дивотии…
Обещах на Рада / съкровището на баба/ , че ще разказвам и пиша за нея… Тя ще бъде рецензент на първите ми опити… Получих и напътствия: „Ако може повече за пакостите ти…“

За съжаление карантината усложни нещата, защото на село към нас се присъедини и малкото, красиво чудовище. Имам предвид внучката… Когато е за игри и раздумки, Рада е истинско съкровище… Когато е за учене… Не ми се говори…

Мина седмица в лудо търсене на интернет, в търсене на лайкове, майкове, пощи, зумове и какви ли не още чудеса… Намериха ги… И истинският кошмар започна…

Разбрах, че трябва да започна да уча, отново в пети клас… Заедно с Рада /Красивото чудовище на баба/… „ Online” ?!!

Приятели, имам толкова много да ви разказвам… Ако има интернет… Ако Рада си напише домашните и научи уроците… И аз ги проверя, разбера и одобря… И ако… И ако…

Има още много „ако“, но толкова ми се иска да ви позабавлявам… Да ви разведря и развеселя… Да ви дам кураж…

По този повод! Приятели ми съобщиха, че някой, някъде е писал за преразказани от мен думи на леля Ванга, по повод на шестващия с корона вирус.

Не им вярвайте. Нито тя пред мен, нито аз ,пред когото и да било, съм казвала нещо подобно. Не съм, защото не е вярно!!!

Преди много години, разговаряйки с други хора пред мен за спин и рак /тогавашните страшилища/, леля Ванга каза, почти дословно: „…ще дойдат времена, ще се появят много по-страшни болести от тези… Но до тогава върху нашите гробове, отдавна ще расте трева…“ Това беше.

Нека се успокоим и направим всичко възможно да се възползваме от създалата се ситуация. Има толкова много неща за вършене у дома, за които все не остава време… Има толкова много неща за учене… За общуване…

Например аз. Целта, която съм си поставила в чест на „Короната“, е да завърша с успех второто си основно образование. Ако не с отличие, то поне по-добре от „Прекрасното чудовище“.

Лека вечер приятели, радвам се, че вече ще мога да общувам с вас. Бъдете разумни и здрави…

А аз залягам върху математиката, за да мога „да изкача още един връх“, като усвоя простия и сложен лихвен процент, върху вложения капитал?!!! Изобразя в таблица и диаграма приходите на едно предприятие.

/ Присъствах в този час инкогнито и разбрах, че задачата затруднила майката на ученика „Х“/. Разбирам я горката. Надали й се е налагало да прави бюджет, та да различи приход от печалба…”, сподели Нешка Робева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.