Новини

Нешка Робева: Спрете се! Ванга никога не е говорила за коронавируса! (още разкрития)

Нешка Робева разкри истината за Ванга след медийния шум!

Голямата Нешка Робева разкри веднъж завинаги истината за пророчицата Ванга. И заяви, че тя никога и по никакъв повод не е говорила за идването на коронавируса или друг такъв по света и у нас. Не и на този етап. Ето какво сподели треньорката на златните момичета като предаваме поста й изцяло:

“Здравейте приятели, не сме се чували почти от век. Вярвам, че всички сте в добро здраве и се опитвате по един или друг начин да превърнете дефекта в ефект.

Предполагам, че за хора, свикнали на съвременния забързан и напрегнат начин на живот, карантината е тежко изпитание… Почти, като заточение…

Преди двадесетина дни си наложих изолация, търсейки свободата си… Заминах на село с двамата си племенника… Почувствах се преродена. Без ангажименти, без амбиции и отговорности.

Бомбардираха ме спомени от детските години, от ваканциите на село… Смях, рев, лудории… Даже дивотии…
Обещах на Рада / съкровището на баба/ , че ще разказвам и пиша за нея… Тя ще бъде рецензент на първите ми опити… Получих и напътствия: „Ако може повече за пакостите ти…“

За съжаление карантината усложни нещата, защото на село към нас се присъедини и малкото, красиво чудовище. Имам предвид внучката… Когато е за игри и раздумки, Рада е истинско съкровище… Когато е за учене… Не ми се говори…

Мина седмица в лудо търсене на интернет, в търсене на лайкове, майкове, пощи, зумове и какви ли не още чудеса… Намериха ги… И истинският кошмар започна…

Разбрах, че трябва да започна да уча, отново в пети клас… Заедно с Рада /Красивото чудовище на баба/… „ Online” ?!!

Приятели, имам толкова много да ви разказвам… Ако има интернет… Ако Рада си напише домашните и научи уроците… И аз ги проверя, разбера и одобря… И ако… И ако…

Има още много „ако“, но толкова ми се иска да ви позабавлявам… Да ви разведря и развеселя… Да ви дам кураж…

По този повод! Приятели ми съобщиха, че някой, някъде е писал за преразказани от мен думи на леля Ванга, по повод на шестващия с корона вирус.

Не им вярвайте. Нито тя пред мен, нито аз ,пред когото и да било, съм казвала нещо подобно. Не съм, защото не е вярно!!!

Преди много години, разговаряйки с други хора пред мен за спин и рак /тогавашните страшилища/, леля Ванга каза, почти дословно: „…ще дойдат времена, ще се появят много по-страшни болести от тези… Но до тогава върху нашите гробове, отдавна ще расте трева…“ Това беше.

Нека се успокоим и направим всичко възможно да се възползваме от създалата се ситуация. Има толкова много неща за вършене у дома, за които все не остава време… Има толкова много неща за учене… За общуване…

Например аз. Целта, която съм си поставила в чест на „Короната“, е да завърша с успех второто си основно образование. Ако не с отличие, то поне по-добре от „Прекрасното чудовище“.

Лека вечер приятели, радвам се, че вече ще мога да общувам с вас. Бъдете разумни и здрави…

А аз залягам върху математиката, за да мога „да изкача още един връх“, като усвоя простия и сложен лихвен процент, върху вложения капитал?!!! Изобразя в таблица и диаграма приходите на едно предприятие.

/ Присъствах в този час инкогнито и разбрах, че задачата затруднила майката на ученика „Х“/. Разбирам я горката. Надали й се е налагало да прави бюджет, та да различи приход от печалба…”, сподели Нешка Робева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.