България Новини

Делян Пеевски е най-големият дарител в борбата с коронавируса до момента!

Делян Пеевски е най-големият дарител в борбата с коронавируса до момента!

Бизнесменът и депутат от ДПС Делян Пеевски се очертава като най-големият дарител в битката с коронавируса.

Той вече дари консумативи и финансови средства в размер на общо 500 000 лева на “Пирогов”. Както и тестове и консумативи за още 300 000 лева на националния щаб срещу епидемията.

Заплахата за разпространяване на заразата активира много корпоративни и граждански дарения, като все повече фирми и хора се включват в различни кампании.

От понеделник и държавни структури се пресъединиха към дарителите. Депутатите от ГЕРБ дариха 100 000 лева, а Българската банка за развития и Българският енергиен холдинг (БЕХ) по 200 000 лева.

Даренията на Пеевски

“В събота пристигна първата част от едно голямо дарение със защитни облекла, а след това дойде голямо дарение от тестове и всички консумативи, свързани с тях. Това е дарение от народния представител г-н Пеевски и стойността му е близо 300 000 лева”, обяви началникът на националния щаб ген. Мутафчийски.

До момента Делян Пеевски се явява най-големият дарител, след като шефът на “Пирогов” Асен Балтов съобщи, че само за тази болница депутатът е дарил защитни облекла, парични средства и консумативи за общо 496 680 лева.

Източник: mediapool.bg

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.