България Новини

Илиана Раева: Замислете се защо ни се случи това?! (още разкрития)

Илиана Раева смята, че хората сме си заслужили последиците!

Златната Илиана Раева не се вайка от пандемията, избухнала в света, а се опитва да търси причината за нея. И не чрез конспирации, а като погледне в себе си. Ето до какви изводи стигна половинката на Наско Сираков:

“Когато ме сполети нещо много тежко, страшно, дори жестоко в живота, винаги, абсолютно винаги започвам да връщам лентата на действията и думите си, за да се опитам да открия причината за сполетялото ме.

То може да е лично мое, индивидуално, може да е за мен и още някой, може да е семейно, професионално, може да касае цялата страна и даже целия свят. Е, това, което ни сполетя сега касае целия свят.
Мисля, че това е най-точният отговор:

“Човечеството получи болестта, от която се нуждаеше.
Спряхме да уважаваме здравето си, затова се разболяхме достатъчно, за да осъзнаем кое е най-важното.
Вече не оценявахме природата, затова се разболяхме от болест, която ни накара да осъзнаем колко ценно всъщност е да бъдеш сред природата.

Спряхме да работим върху семействата си, затова болестта ни заключи в домовете ни, за да се научим отново да функционираме като семейство.
Спряхме да ценим възрастните хора и болните и се появи тази болест, за да ни напомня колко са уязвими.
Спряхме да ценим здравните специалисти и фармацевти, за да разберем колко са незаменими…
Спряхме да уважаваме учителите си и болестта затвори училищата ни, за да могат родители сами да опитат ролята на учители…

Мислехме, че можем да купим всичко, да бъдем навсякъде и с всеки, затова получихме тази болест- за да осъзнаем, че нищо не е даденост.

Алчността ни обърка – прекарвахме свободното си време в търговските центрова, затова болестта ни затвори, за да разберем, че не можем да си купим щастие.

Обръщахме огромно внимание на външния си вид и се конкурирахме помежду си, затова тази болест закри лицата ни, за да разберем, че красотата е преходна.

Мислехме си, че сме владетелите на тази земя, затова се разболяхме от тази болест – за да може нещо миниатюрно, което дори не можем да видим, да ни укроти, да ни даде урок и малко смирение.

Тази болест отнема много от нас, но също така ни дава възможност да научим толкова много и да разберем кое е най-важното в живота.

Имаме болест направо по мярка. Ние – човешкият род, вероятно наистина сме имали нужда от нея.” Не трябва да има паника,а отговорност!!!”, убедена е Илиана Раева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.