Новини Шоубизнес

Бившата на Слави – Маги Ангелова учи на смирение в мрежата! (виж тук)

Маги Ангелова учи на смирение в дните на изолация от света!

Бившата любима на Слави Трифонов – Маги Ангелова помага с каквото може на българите в дни на изолация. За целта тя публикува пост в социалната мрежа, в който говори за смирението и светлината. Ето какво заяви психоложката:

“Днес Светлината взема превес над Тъмнината. Идва ново пробуждане за Живот. Днес ви каня да медитирате с темата за СМИРЕНИЕТО, което е състояние на Благодат ! Какво е лицето на смирението:

* Не го бъркайте с търпение – в търпението е скрито напрежение, а в смирението присъства лекота на възприемането.

* Смирението е ПРИЕМАНЕ на това, което Е.

* Смирението означава да се отпуснете, да спрете борбата, да се доверите на случващото се.

* Смирението означава Единство с Цялото, което означава да бъдете в състояние, в което всяко страдание се разтваря само по себе си в Океана на Единството!

* Когато сте в Смирение, в ЕДИНЕНИЕ, нищо не може да ви причини болка и дискомфорт!

* Да бъдете смирени, означава да осъзнаете Бога вътре във вас, да се съедините с Душата в едно, да постигнете хармония със себе си!

* Смирение е дума, чийто корен е МИР в Душата!

* Смирението е позволението да се усмихваш и на трудните моменти, защото знаеш, че това е част от твоето израстване, а и ще дойде момент в който “ И това ще отмине…”

Сянката на Смирението е Безразличието е бих казала, че тази сянка е “ смърт за душата” . Безразличието е липса на любов, а тя е всичко, човек има нужда от обич, радост и приемане. Когато се натрупа болка и неизказан гняв също може да се прибегне до обезболяващото наречено – Безразличие.

Това може да е също липса на вяра, намалена воля и отказ от мечти вследствие на лично подтискане. Безразличието не може да се нарече безпомощност, то е състояние на защитен механизъм , който предпазва човека да влезе в това да чувства, защото има болезнени подтиснати чувства.

Но, и в това състояние има ядро на сила, която може да помогне на човек. Смирението бих го определила като състояние на вътрешен мир, яснота в мислите, приемане на различността на другите и радост към живота”, обяснява Маги Ангелова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.