Новини

Наталия Кобилкина: Не знаех какво е да си стоя у дома! (ето как се справя с карантината)

Наталия Кобилкина не е прекарвала повече от 8 часа в дома си!

Прочутата със специфичните си съвети Наталия Кобилкина призна, че преди налагането на изолацията заради вируса, не е знаела какво е да си стои у дома.

Тя разкри, че постоянно е била в движение и е стояла не повече от 8 часа в къщата си – заедно със съня. Ето как обаче й се отразява ситуацията сега:

“В Гърция слагат пълен карантин без излизането от вкъщи. Това е толкова интересно, как външен процес на намеси в моята вътрешна трансформация. Колкото си помня – аз никога, но никога не съм стояла вкъщи. И винаги тичам и имам милион задачи.

В моя прекрасен апартамент в София никога не съм се оставала повече от 8 часа през деня. И пътувах по 15 дни на месец. Само спах там.

Обаче сега изпитвам истинско спокойствие и хармония, че не трябва да тичам и мога да се насладя на това да бъда вкъщи.

Писах един ден какъв живот бих искала да имам в своето желано бъдещо и осознах, че точно беше в списъка ми. Да имам време за семейството ми, за спорт, за готвене през удоволствие, за творчество, да изслушам уебинари и медитации които харесвам, просто да чета книга на спокойствие в неделя.

И осъзнавам, че с цялата ситуация в света все едно стигам до самата себе си. Все едно намирам себе си, преоткривам нещо, което отдавно бях забравила в моя безумно динамичен живот.

Наслаждавам се на тази среща със себе си. Как при вас протича процеса?”, пита Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.