Венета Райкова: Безработна съм от днес! (преди броени дни се връща от Банско)

https://goreshto.net/novini/veneta-raykova-bezrabotna-sam-ot-dnes-predi-broeni-dni-se-vrashta-ot-bansko/51181 Goreshto.net
Венета Райкова: Безработна съм от днес! (преди броени дни се връща от Банско)

Венета Райкова обяви, че от днес вече е без работа!

Водещата на "Папараци" Венета Райкова е безработна от днес. Предаването й е спряно от ефира на Би Ти Ви заради коронавируса и извънредното положение у нас. И това, както пролича, изобщо не се нрави на блондинката. Ето какво заяви Венета в мрежата. "Поради извънредното положение в страната спира излъчването на "Папараци". От днес съм безработна!", обяви днес водещата Венета Райкова. След което допълни следното: "Спират още много предавания, не сме само ние. И не само хората от телевизията оставаме без работа, мисля че вече ви става ясно какъв ще е резултата от призива - стойте си вкъщи. От вируса няма да умрем, но фирмите умират, ако още не ви е ясно скъпи приятели", коментира тя. Мнозина обаче не са съгласни с нея: "Вени, харесвам ви, но тук не съм съгласна с вас. Ще умрем, а ако не се вземат мерки положението ще стане в пъти по лошо от Италия. 500 починали човека на ден не е шега рабога. Пазете се! Пари се изкарват", на различното мнение е потребителката Надя Запрянова. "Вие със сигурност сте отговорен човек и имате заделени пари в сметките си. Да му мислят тези хора които взимат минималната заплата и дори не им стига да събират... Пазете се и се дръжте, идват лоши времена за всички!", коментира и Габриела Николова. Любопитна подробност от профила на Венета Райкова са две снимки от 13 март. Тогава тя е била в Банско, заедно със сина си Патрик. И, както се вижда от фотоса, са си прекарали чудесно на ресторант и разходка. Напомняме, че Банско вече е под карантина и никой не може да припари до там, заради случаите на коронавирус, които бяха регистрирани в курорта.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.