Ексклузивно: Преслава обяви, че спира всички участия заради коронавируса! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-preslava-obyavi-che-spira-vsichki-uchastiya-zaradi-koronavirusa-vizh-tuk/51164 Goreshto.net
Ексклузивно: Преслава обяви, че спира всички участия заради коронавируса! (виж тук)

Преслава спира участията си по клубове и частни партита!

Поп фолк дивата Преслава взриви мрежата преди броени минути. Певицата обяви официално, че спира всичките си участия и публични изяви за неопределено време. Причината, разбира се, е коронавирусът и разпространението му у нас. Повечето фенове на Преси я поздравиха за отговорното решение и дори посъветваха всичките й колеги да последват примера й. Добричлийката обясни, че това е нейно лично решение и не ангажира никого с него. Но за нея здравето на детето и близките й са от най-голямо значение в случая. "Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така наречения коронавирус, който вече е и в България. Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никой с него, както и не призовавам някой да ме последва! На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика. И се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна... Ккато по този начин излагам на опастност себе си, близките ми и всички колеги и фенове, с които се срещам ежедневно. Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви, бъдете здрави!", заяви преди броени минути Преслава. Дано повече нейни колеги и хора от другите развлекателни и културни браншове да направят същия ход. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.