България

Андрей Слабаков: Коронавирусът застрашава само умните хора! (взриви мрежата)

Андрей Слабаков отново показа острия си език и неподражаемо чувство за сарказъм!

Неподражаемо чувство за сарказъм и остър език показа режисьорът и настоящ евродепутат Андрей Слабаков. Причината е коронавируса и по-точно забраната на всички културни събития на затворено в страната.

Разбира се, повечето българи са съгласни с решението на правителството, но има и такива – особено финансово засегнатите сред актьори и музиканти, които са твърдо против. Явно Слабаков иска да се присъедини към тях и да покаже съпричастност, защото написа следното:

“Заплахата от коронавирус затвори театри, галерии, музеи и университети, но не и молове и кръчми. Явно заплахата е само за умни хора.

Пет начина да се предпазим от коронавирус:

1. Вземете книга, отворете я и я гледайте тъпо 10 минути.
2. Напишете името си с възможно най-много правописни грешки.
3. Вярвайте на всичко, което гледате в новините и социалните мрежи.
4. Нямайте чувство за хумор.
5. Стимулирайте махмурлук.

След всичко това вирусът ще влезе тихо, а когато се насити да ви гледа, ще си отиде, без да ви целува.

P.S. И както казва Световната здравна организация: “Мийте си ръцете преди, по време и след!”, в типичния си стил се произнесе Андрей Слабаков. Само малко по-рано той сподели и факта, че стои и се любува сам на изложба на мартенички – по обясними вече причини.

“От десетина дни в Брюксел са отменени всички събития. В България – от вчера. Моят офис обаче все така е домакин на първомартенска изложба. За съжаление не се допускат посетители, така че си я гледам сам”, заяви евродепутатът.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.