Шоубизнес

Светльо Витков взриви: Тръгва на турне с ракия, въпреки коронавируса! (виж тук)

Светльо Витков и групата му тръгват на турне из България!

Фронтменът на Хиподил Светльо Витков разтърси мрежата с новината, че тръгва на национално турне. Въпреки коронавируса, който ще бори с ракия. Той обаче не се шегува с риска от болестта и съветва хората да са особено внимателни. Ето какво заяви:

“Турне на Светльо и Легендите под надслов: Коронавирус Vs. Ракия!

Уважаема публика,

Няма да коментирам наложената мярка от Министерски съвет заради коронавирус и отмяната на всички събития за неопределен период…

Тя е напълно логична, за да не бъде обвинено правителството, че не е предприело нужните мерки при евентуално разпространение на вируса.

В същото време, ресторантите и кафенетата, банките и моловете, градски транспорт, касите и офисите продължават да работят. Театри, читалища и други, които са с държавно финансиране ще спазят мярката.

Но частните – не могат да си позволят този лукс, защото наемите, заплатите и осигуровките си вървят. И държавата няма как да поеме натрупаните им загуби в този „неопределен период”.

Музикалните групи като нас, които нямат финансова зависимост от страна на държавата, ще продължат участията си.

Въпреки майтапите ми с коронавируса, апелирам към всеки, който не се чувства добре или има съмнение, че може да го е лепнал, да се отнесе сериозно и да не заплашва своето и здравето на другите, а веднага да се изследва.

Разбирам и хората, които имат малки деца, както и пенсионерите, че са наплашени и притеснени, но… Нашата публика, за разлика от тази на поп фолка, на Ар ен Би, както и на Криско… е предимно от хора НАД 18 годишна възраст.

За разлика и от публиката на Веско Маринов – е под 70 години. Освен това употребява и неподозирани количества алкохол, които в случая ще бъдат единствено с превантивна мярка.

Разбира се, ако случайно има и такива, които не близват – да си стоят в къщи пред телевизора и да чакат да им кажат, че опасността е преминала.

Така че… за момента, ако няма някакви форсмажорни обстоятелства, концертите на Светльо и Легендите през Март ще продължат в следния “определен период”:

13 Март – клуб “Кафе Театър” – Севлиево;
14 Март – Rocka Rolla – Търново;
20 Март – Rock’n’”Rolla – София;
27 Март – Полинеро – Пловдив.

До скоро… смъртница – ракия над 50 градуса!”, взриви Светльо Витков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.