Новини Шоубизнес

Джийсън Брад Люис попиля семейните мъже! (виж как изригна)

Джийсън Брад Люис се изказва по темата за брака, без самият той да е бил женен и един ден!

Скандалният Джийсън Брад Люис отново взриви с острия си език. Този път той погна семейните мъже в мрежата и ги направи на две стотинки. Без самият той да е бил женен и един ден, доколкото ни е известно поне. Ето какво заяви ексцентричният талант:

“В повечето случаи мъжът е щастлив с жената първите няколко години след брака. След това, започва да се оглежда за млади агънца и баавно се отдалечава от нея. Тя е майка, тя трябва да си гледа децата, да ми готви и пере.

Ако жената допусне това, с НЕЯ Е СВЪРШЕНО! Просто ще отглежда още едно дете. Ако обаче тя черви устни, ходи на фитнес да вае задница, излиза с приятелки, изглежда добре, а ти си с гащите си от онзи ден, започва РЕЗКО да не ти е кеф…

Почваш да я подозираш в изневяра, ставаш параноичен, следиш и телефона, мимиките , жестовете. Превръщаш се в токсичен парцал само и само защото след една майка която ти е прала нааканите гащи до 30 години, искаш да си намериш нова.

Повечето изоставени мъже у нас са заради техния мързел и невъзможността да се адаптират към факта, че жената иска чисто, прано и надарено което и подарява цветя и и казва, че е хубава! GET OVER IT!”, опитно съветва Джийсън Брад Люис, въпреки факта, че е още ерген.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.