Прея публично: Евден е най-прекрасният мъж на света! (виж какво друго разкри)

https://goreshto.net/novini/preya-publichno-evden-e-nay-prekrasniyat-mazh-na-sveta-vizh-kakvo-drugo-razkri/51147 Goreshto.net
Прея публично: Евден е най-прекрасният мъж на света! (виж какво друго разкри)

Прея Осасей изпадна в непитично за нея откровение преди минути!

В нетипично за нея откровение в социалната мрежа, изпадна чаровната певица Прея Осасей. В личния си профил тя разкри десет неща, в които вярва, харесва и пет пари не дава за мнението на околните. Ето какво заяви шоколадовата сладурана навръх 3 март: "Истините на Прейката Vol.1 a.k.a. някакви изводи, до които съм стигнала напоследък. Най-вероятно половината от вас ще ми кажат “duuuh”, а другата половина няма да са съгласни. Като с всичко. 1. България е супер яка. 2. Тук по-скоро няма расизъм - от мене да го знаете това. 3. Тук мъжете и жените са бая равноправни. 4. Ходи при баба си да ти готви вкусни манджи винаги, когато имаш възможност и също така се научи да готвиш сам. Чувството е страхотно и в БГ храната е ТОП. 5. Културата и историята на Европа са безценни и незаменими. 6. Във всичко кофти има извод, полза и вдъхновение. Просто потърси. 7. Не прави нищо без да знаеш защо. Въобще този въпрос ни е най-добър приятел. Ама си отговаряй наистина, колкото и да не те кефи отговорът. 8. Прави същото, което говориш или не говори толкова и си действай. Кредибилност, бейби. 9. Пътувай много, но се връщай и носи knowhow вкъщи, да си го направим още по-хубаво. 10. Evden е най-прекрасният в света. Бонус: Този пост е пълен с чуждици и това е естественият развой на нещата. Get over it", в типичния си закачлив стил сподели Прея в мрежата. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.