Скандал: Кубрат Пулев е национален срам! (виж кой заяви публично тези шокиращи думи)

https://goreshto.net/novini/skandal-kubrat-pulev-e-nacionalen-sram-vizh-koy-zayavi-publichno-tezi-shokirashti-dumi/51137 Goreshto.net
Скандал: Кубрат Пулев е национален срам! (виж кой заяви публично тези шокиращи думи)

Кубрат Пулев беше оплют зверски от Николай Бареков!

Бившият евродепутат Николай Бареков скандализира всички с грубото си изказване за шампиона ни по бокс Кубрат Пулев. Ето какво заяви той преди часове и разтърси социалната мрежа:

"Оф, за жалост Кубрат Пулев не е радост! Пулев си е национален срам. И не защото яде бой или раздава юмруци, а защото олицетворява една долнопробна просташка и неграмотна категория люде, които искат да успяват, газейки правилата, разчитайки на посредствена наглост, безпардонност и циничност.

Сульо и Пульо омаскариха България, а Пулев води хорото заедно с неколцина нахалници от неговата пасмина. Само дето Пулев го спряха завинаги САЩ с един дебел черен печат. "Аре, бегай, мишко!" така би изтананикал някой още по-долен Бг рапър. Г-н Пулев няколко пъти в стил “ГЕРБ и Каракачанов” е финтирал и мамил властите в САЩ като се е промъквал в нелегалност да работи и изкарва пари на тяхна територия с виза на ... турист. И те, американците, като всяка голяма държава допускат малки пропуски понякога, ....но не завинаги, особено като се намесят и други прегрешения... След последните питекантропски резили със Суши и съдебните санкции и процеси всичко е било ясно. Колко трябва да са били неуки екипите около господин Пулев, начело с някой си г-н И. Гоцев, ако въобще такива хора съществуват, за да позволят последния и пореден мегарезил с техния питомник?! Ясна е работата с визата на Пулев, която очевидно повече няма да види бял свят. Виза Кубрат Пулев след позорното му изпъждане от САЩ с черен печат няма да види. Бой с някой може да има, но извън Щатите и дори извън Хонолулу и Пуерто Рико. Аз не бих дал и пени, че ще допуснат Пулев с черния печат да се бие и в Ямайка. САЩ няма да позволят очевидно неграмотни хора със схеми да изкарват пари на тяхна територия от бокс без да си плащат данъците, още по-зле да инвестират спечелените милиони в "сивия" им сектор.

Както се казва в този случай: Черният печат е за Бай Кубрат, резилът е общ за всички българи, а за бай хой, дето му даде самочуствието на Бай Ганьо - малко нощна музика! Баба ми за бабаити като Пулев вика : На гол тумбак - чифте визи, или пищови, все тая, ама той и втора виза няма - само туристик, а изкарва долари на техен гръб!

Американците не са прости като Пульо, имат инфо какви ги е надробил нашият на тяхна територия. А дали България заслужава Кубрат Пулев да бъде нашето лице пред света - темата е за дълбок размисъл, чийто отговор се надявам да чуя. ПП: Повечето българи, имигрирали по Европа и САЩ, искрено се отвращават и се срамуват от лицата от Родината, които ни представляват “официално” в чужбина. Защото българите в чужбина работят тежък черен труд, но не са измекяри и мошеници, защото българинът никога не посяга на жени, камо ли по тъп и нецивилизован начин.

Защото българинът, особено бидейки двуметров, никога не би се скрил като мишка от предстоящия мариз с някой си Джошуа, който след това бе набит от един възкъс мексиканец с телосложението на табуретка", взриви Николай Бареков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.