Горещо Новини

Чудовищни разкрития за коронавируса!

Тези разкрития за коронавируса са наистина чудовищни!

Ужасяващи, чудовищни разкрития за ужаса на всеки човек по света – коронавируса, потресоха социалната мрежа преди часове. Те бяха изнесени от Мариела Нордел, която е говорила лично с експерт вирусолог по темата.

Нещата, които той е споделил на четири очи, могат да втрещят всеки човек. Предаваме думите й дословно, а коментарите оставяме на вас:

“Вчера говорих с един приятел – експерт вирусолог. Според него има 5 лаборатории в света със степен 4 и 5, където се разработват биологични оръжия. Короната била създадена в Канада.

Китай редовно внедрявали шпиони като студенти още, които впоследствие крадяли разработките. Този вирус бил специално направен да засяга само азиатската раса. Китайчетата го откраднали и занесли в родината си, за да създадат лекарство и ваксина.

Обаче, очевидно не съзнвали сериозността на щама и не взели всички предпазни мерки. В Китай имало мафия, която се рови в боклука и след това препродавала всичко, което е годно за употреба.

Ръкавиците от лабораторията вместо да се изгорят били просто изхвърляни, а после – измивани и препродавани от клошарите им. Та, така тръгнал вирусът…

Обезпокоителното е, че на 16 000 деления вирусът давал мутации, та, можело да засегне и други народи освен азиатските. Както винаги, американците не виждат по-далеч от носа си…

Но, факт е, че в Северна Италия, където е най-голямото огнище в Европа, има индустриален град, пълен с китайци – изкупили са де що има заводи и производства там. Бях миналата година в тази зона и все едно се намирах в Шан Хай”, написа Мариела Нордел, с което буквално шокира социалната мрежа.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.