Шоубизнес

Бомба: Спрягат Елен Колева във връзка с млад колега! (виж тук)

Елен Колева цитира Ошо, спрягат й връзка с млад колега!

Актрисата Елен Колева взе живота си в ръце и твърди, че е щастлива, уверена и спокойна. Напоследък тя все по-често цитира известни философи и мислители, явно задълбала в смисъла на нещата.

“Не е невъзможно да преуспеете в този свят и без да сте интелигентни. Всъщност много по трудно е да се успее с интелигентност! Защото интелигентния човек е изобретател, не подражател, той винаги изпреварва своето време и е трудно за масата да бъде разбран.

Не интелигентния лесно бива разбран, той пасва на цялата обществена структура, обществото има критерий и ценности, според които да го преценява. Но на същото това общество са му нужни години да оцени различния, новатора , който се превръща в гений.

Човека лишен от интелигентност може и да преуспее, да стане известен, но той си остава един шарлатанин, чието лице и вкус не се различават от тези всеки останал…!

Да си различен е подвиг и човек трябва да е готов да понесе всички оскърбления и обиди на съвременното общество!”, цитира Ошо Елен Колева.

Между другото актрисата започна все повече да разбунва духовете и да кара феновете си да се чудят има ли нова връзка. Става дума за нейния млад колега Теодор Папазов, с когото тя се снима повече от често.

Да, двамата си партнират в постановка, но актрисата не проявява подобно внимание към никой друг от актьорския състав. А с Теодор изглеждат близки и потребители започнаха да шушукат, че биха били хубава двойка.

Преди време Папазов бе споделил, че е успял да се пребори със зависимостта си към чашката. А знаем, че самата Елен Колева има опит с подобни личности като писателят Калин Терзийки.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.