България Новини

Калин Терзийски изтрещя: Фекалии такива…! (виж тук)

Калин Терзийски изтрещя и изригна в мрежата!

Писателят Калин Терзийски побесня от гняв и изригна в социалната мрежа преди буквално броени минути. Причината са статии на някои медии, набедили го, че се е изплашил от фамилия Хайтови. С които доскоро си влачеха съдебни дела. Ето какво заяви Терзийски:

“КОЛКО ТЪЖНО… Разни дребни и жалки хора решиха, че могат да понапишат нещо. В смисъл “Калин Терзийски се уплаши и поиска прошка от Хайтови” – и някак от писаното от тия излиза, че той направи това от страх, от уплах – че ще го осъдят.

Ха! Нищожества.

Калин Терзийски, мили хора, поиска прошка не когато беше в слабата позиция (макар че от морална гледна точка никога не е бил!). Не когато беше притиснат от един крайно пристрастен съд! А предложи разговор ИМЕННО КОГАТО е победил!

И когато не той е заплашен, а другата страна е заплашена! Да заплати всички разходи, които – подчертавам – са около 6 хиляди лева!

И Калин ИМЕННО ТОГАВА предложи на ответната страна да опрости тия пари! Защото Терзийски опрощава!

И Калин Терзийски не иска прошка защото е слаб и уплашен, фекалии такива, а защото е иска да покаже благородство именно когато е в силна позиция – и защото знае какво е да не си алчен, и се присмива на алчните и е готов да прости на всеки и да поиска прошка от всеки!

Това Калин Терзийски нарича благородство!

Това е. Не страх, а благородство! Но познато ли ви е това? Позната ли ви е думата?”, изригна писателят преди минути.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.