България Новини

Петър Волгин: Скандално е, че БНТ започва годината с 40 милиона лева дефицит!

Петър Волгин направи скандални разкрития за националните ни медии!

Журналистът Петър Волгин избухна със скандални разкрития за националните ни медии. Като например това, че БНТ стартира годината с 40 милиона лева дефицит, а БНР с 5,5 милиона лева.

За цялата тази неразбория той задава въпроси на генералните директори на медиите, които няма как да продължават да си “заравят главата в пясъка”. Ето какво заяви Волгин като предаваме думите му без редакторска намеса:

“БНТ започва годината с 40 милиона лева дефицит. Дефицитът на БНР е 5, 5 милиона лева. Това, разбира се, е скандално. Но още по-скандалното е, че никой няма да понесе последствията за това безобразие. А авторите на дефицитното безобразие са известни.

Предишните генерални директори на двете медии, както и техните управителни съвети. Те не са си плащали задълженията, те са сключвали неизгодни договори. Най-големият проблем идва от чувството за безнаказаност.

Шефовете на националните медии знаят, че и 100 милиона дефицит да натрупат, никой няма да из потърси сметка. Затова е крайно време поне един от шефовете, натрупали тези дефицити, да бъде осъден. Да бъде подкаран с пранги на кунките към предвиденото от закона усамотение.

Едва тогава следващите генерални директори ще се сепнат и няма да правят глупости. И няма да участват в корупционни схеми. Защото сега се получава следното. След приключването на мандата, БНТ/БНР е на минус, а генералният директор се е обзавел с още няколко апартамента.

А данъкоплатците, които издържаме двете медии, отново сме в ролята на глупака”, разгневен е Петър Волгин.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.