Горещо Новини

Фамилия Халваджиян търси спешно човек за работа! (още подробности)

Фамилия Халваджиян се занимава с доста дейности, но се нуждае от разширяване на персонала!

Човек за работа търси спешно фамилия Халваджиян. Жената на Джуди Халваджиян – Елена преди часове сподели обявата в социалната мрежа. Работата е сравнително лесна, добре платена, но… така и не успели да попаднат на подходящите хора. Ето и какво сподели тя:

“В нашия офис ТЪРСИМ: Отговорен и грамотен човек, който пише добре и познава фейсбук и инстаграм платформите. Човек, на който му се работи! Човек, който има добро отношение към труда на хората, към своя собствен и към Човеците генерално! Нашите условия са страхотни и с радост ще отделя нужното време, за да обясня всичко подробно! ФБ, ПОМОЩ!

Иначе днес мисля за много неща. Мозъкът ми не успя да заспи през цялата нощ и денят, някак, просто се сля с вчерашните вулканични мисли. Някои от темите бяха (и продължават да са) – търсенето и предлагането на работа, хигиената – както физическа, така и душевна, уважението към останалия свят, отношението към заобикалящата ни среда, колко важна би могла да бъде една минута, времето като разтегливо и точно понятие и така нататък.

Сега, обаче, ще ви занимая с факта, че от около година в офиса търсим копирайтър. И в тоя ред на мисли имам няколко въпроса, съвсем не реторични!

1. Защо някой кандидатства за пост, без да отговаря на условията (губейки както своето време, така и на хората, които очакват някаква адекватност)?

2. Защо някой казва, че ще дойде на интервю и дори не се обажда за да предупреди, че е възпрепятстван, че си е намерил друга работа, или просто да ни тегли една майна, за да не го чакаме!

3. Защо, по дяволите, почти не се намират ГРАМОТНИ ХОРА? И още има, но съм заета с търсенето на копирайтър! Сериозно е! От година в офиса търсим КОПИРАЙТЪР, което се оказва тотално непосилна задача! От Година! Копирайтърите, оказва се, са като магистралата Каракорум – всички сме чували за осмото чудо на света, ама много малко са го виждали!

Оказа се, че са като диамантите – много скъпи, но за сметка на това, качествените ги няма! Знаете ли какъв е резултатът до момента? Едно единствено момиче, което ние много обичаме, което пише прекрасно и грамотно, но което по една или друга причина се върна към негова стара Любов.

И пак да кажа: ТЪРСИМ: Отговорен и грамотен човек, който пише добре и познава фейсбук и инстаграм платформите. Човек, на който му се работи! Човек, който има добро отношение към труда на хората, към своя собствен и към Човеците генерално!

Нашите условия са страхотни и с радост ще отделя нужното време, за да обясня всичко подробно! ФБ, ПОМОЩ!”, написа Елена Халваджиян.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.