България Новини

Десислава Радева свещена крава ли е?! (виж кой зададе скандално този въпрос)

Остър коментар, касаещ Десислава Радева, взриви мрежата!

Остър коментар, който засяга първата дама Десислава Радева, взриви мрежата днес. Дали съпругата на президента Румен Радев е “свещена крава”, попита журналистката Соня Колтуклиева. Цитираме я дословно:

“Смятам, че президентът Радев има пълното право и обществения ангажимент да критикува правителството и премиера; спорно е само, когато го прави със стилистиката на таблоид.

Обаче ген. Радев да се репчи на ген.Борисов, че засяга семейството му, е твърде евтин водевил с мирис на партенки.

Чакайте сега, Десислава Радева свещена крава ли е, недосегаема ли е, с някакъв специален имунитет ли е?! Коя е тя, кой я е избирал, каква мисия й е възложил?! Защо да не може да проверяват договорите й?

Ако Румен Радев иска да се прави на смелия рицар, бранител на принцеса Деса, да участва в романтичен филм на Боливуд. Защото 2 063 332 избиратели сме гласували за него, за да управлява държавата президентът Румен Радев, а не мъжът на Десислава Генчева.

… Би било ужасно комично, ако ген.Румен Радев започне да се изживява като принц Хари, защото Декзит не е Мекзит. И какво ще стане с мечтата за втори мандат?”, изригна Соня Колтуклиева. Но моментално получи и отбой:

“Относно коментара “Коя е Деса?”, тя е законната съпруга на този, за когото са гласували 2 600 000 гласоподаватели! А коя е била някога… Преди 5-10 или повече години, не нито моя, нито Ваша, нито нечия друга дейност. Има статистика за това!

Мога да попитам Г-жа Колтуклиева, коя е била преди да стане имено Г-жата, която е в момента, но губим темата на разговор, с друга тема за разговор!”, затапи я потребителката Росица Делирадева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.