България Новини

Президентът Румен Радев остро: Борисов показва безсилие! (още подробности)

Президентът Румен Радев с остро изказване за премиера Бойко Борисов!

Държавният глава Румен Радев буквално втрещи с остро изказване днес за премиера Бойко Борисов. Предаваме ви думите му без редакторска намеса като очакваме министър-председателят да отвърне на удара и то съвсем скоро.

“Министър-председателят се опитва, както прави винаги, да прехвърли отговорността за подслушването на друг. Ако може да скрие и този случай в „зайчарника“, в който вече не остана място от скандали.

Очевидно е, че министър-председателят използва службите за свои политически цели и указва на прокуратурата кого да „размаже“. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи.

Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи. В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство.

За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на прехода. И ако някой трябва да се страхува от оставане на власт, това е самият г-н Борисов.

Скандалите, кризите, разкритията за гранд корупция, растящото недоволство ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимости.

Но драмата на министър-председателя е, че осъзнава факта, че този път номерът с „пречистване“ чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен за премиера от ежедневната деградация на управлението му. Затова напълно разбирам и неговата растяща нервност”, заяви президентът Румен Радев.

Думите на президента получиха широк отзвук в медиите, а всички с нетърпение очакват как ще му отвърне премиерът. С когото двамата напоследък са във все по-ожесточени конфликти.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.