България Новини

Миролюба Бенатова ужаси: Българи зареждат клиники с органи! (виж тук)

Миролюба Бенатова разтърси мрежата и ужаси милиони българи с разкритията си!

Журналистката Миролюба Бенатова, която в един момент реши да смени професията си с тази на таксиметров шофьор, не може да се откъсне от истинското си признание. А именно да разследва и да осведомява българите за случващото се около тях.

Днес тя буквално ужаси мрежата с тези разкрития, началото на които стартира още преди доста години. Добре забравена или потулена обаче, тази чудовищна истина отново излезе на бял свят. Ето какво сподели Бенатова:

ВЕЧЕ ПРЕЖИВЯНО… Българи зареждат с органи нелегална клиника за трансплантации в Истанбул. Оказва се, че десетки българи от Шумен и селата, са продали по един свой бъбрек срещу 2000 долара.

Богати израелци купуват органите за много повече. Сделките се маскират с фалшиви декларации за доброволно дарителство.

Това разследване е излъчено през 2005-а година, а звучи като новината, оповестена вчера. 15 години по-късно отново е разкрита схема за продажба на органи.

България продължава да е депо за резервни органи, като сънародниците ни продават части от себе си за дребни пари, нужни за прехраната им или за да покрият някой дълг.

Тази равносметка е показателна за това как се е променило качеството на живот у нас и дали се е подобрило наистина, както твърдят официалните власти.

Пак, благодаря на Dobromir Ivanov и Vitaly Varadinov, че направихме този филм тогава. Сигурно и днес хората ще звучат по същия начин. Само валутата може да е променена”, разкри Миролюба Бенатова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.