Новини Шоубизнес

След раздялата: Мегз със скандални разкрития за Рончев! (виж тук)

Мегз и Румен Рончев бяха лудо влюбени, но за кратко!

Миглена Каканашева – Мегз скъса с любовта на живота си. Или поне така наричаше доскоро бизнесмена Румен Рончев. Новината за края на връзката им избухна като бомба, а ето какво разкри дизайнерката по случая:

“За да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата. И за да мога след време отново да публикувам за любов – без да се налага да пояснявам.

С Румен се разделихме през Декември… Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле.

Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга.

Това е последният ни разговор от преди седмица, сутринта, след като официално напуснах и общия ни бизнес.

Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас… то е…

Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина. Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха. Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби.

НО в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо.

За съжаление тя не успя да промени “мъжа ми”. Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е”, заяви Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.