Новини Шоубизнес

Ваня Джаферович: Не гледам Оскарите от 2000-та в знак на протест! (виж тук)

Ваня Джаферович призна, че не гледа Оскарите от 2000-та година в знак на протест!

Футболистът от “Берое” Ваня Джаферович взриви мрежата с пост за снощните Оскари. Оказа се, че той не гледа раздаването на статуетките от далечната 2000-на година, въпреки че е запален по киното.

Този път обаче Ваня е напълно съгласен с раздадените призове по категории и изрази възхищението си от актьорите и филмите, които се състезаваха в номинациите.

“От 2000-та година не гледам Оскарите. Тогава се ядосах, когато Джулия Робъртс спечели статуетка за сметка на великата Елън Бърстин. Тогава, вече на 18 години, разбрах за каква лицемерна, политкоректна и нарцистична гилдия става въпрос.

Тази година, поне, спечели филм, който заслужаваше да спечели. (Не, че ако наградата беше отишла при 1917-та, нямаше да е заслужено. Тази година беше доста силна откъм филмите).

Паразит е прекрасен филм, а Пон Джун Хо един от най-талантливите и смелите режисьори, които съм гледал и още от първите му филми, бях сигурен, че за него ще се чува още много.

Има едно обаче… все пак… Един актьор, филм и братя режисьори бяха тотално пренебрегнати от тази гилдия и, за това, никога няма да им простя.

Uncut Gems е шефьовърът тази година, филм, който ще придобие култов статус през годините (в това съм повече от сигурен), Адам Сандлър изиграва чудовищно добра роля (само Хоакин Финикс е по-добър тази година). А братята Сафди създават отделен жанр в киното”, категоричен е Ваня Джаферович.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.