България Горещо

100 Кила се изгаври със Слави Трифонов (ВИДЕО)

100 Кила бе гост в рубриката на Ку-ку бевнд

Рубриката на Ку-ку бенд в “Шоуто на Слави” – “13 години стигат! Времето е наше!”, се радва на голям успех. В последното й издание гост беше рапърът 100 Кила.

Хип-хоп изпълнителят изненада всички зрители със своя версия на популярния хит на Слави Трифонов – “Тайсън кючек”.

Дългия остана доста изненадан от новия вид на парчето си, а 100 Кила, Годжи и Борис Солтарийски не спряха да иронизират шоумена за възрастта му и факта, че парчето е от зората на “гюбекларуклона” му. Това видимо подразни Трифонов, но той не можеше да изпъкне на фона на заформилата се коалиция срещу него.

Какво точно се случи, вижте във видеото тук – ЦЪК.

100

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

3 Comments

 1. Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход. Лично аз в момента тегля всеки месец суми от около 150$ до 200$, но за това се потрудих няколко месеца. 200$ x 1.48( курс на долара спрямо лева) = 296 лева – това е една минимална работна заплата в България.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция.

  Хубавото при тези сайтове е, че Ви позволяват да каните приятели да се регистрират чрез Ваш индивидуален линк и по този начин Вие да печелите от разгледаните от тях реклами, без те да губят нищо.Ако те не се регистрират чрез ваш линк ще бъдат отдадени под наем на някой си от друга държава, което хич не е приятно за тях самите.Другото хубаво нещо е, че не ви се налага да правите каквато и да е инвестиция, а просто да се регистрирате в PTC сайтове и да разглеждате реклами.
  Преди всичко искам да Ви предупредя, че трябва да сте наистина сериозни и търпеливи за да започнете да печелите добри пари.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера. http://www.clixsense.com/?4852529

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.