Новини Шоубизнес

Край на безпаричието: Наталия Кобилкина знае как! (виж тук)

Наталия Кобилкина обещава да отърве учениците си от липсата на пари!

Край на безпаричието и начало на един щастлив, охолен и радостен живот. Това обещава Наталия Кобилкина в поредния си курс към сбъдване на мечтите. Ето какво обясни преди часове тя на последователите си в мрежата.

“Писна ми да живея по този начин от заплата до заплата! Икономисваме от всичко. Потънали сме в дългове и продължаваме да взимаме заеми, покривайки стари задължения с нови и изглежда, че този порочен кръг никога няма да свърши.

Мечтая да пътувам, но вече 5 години работя седем дни в седмицата, за да спестя за почивка. Вече 10 години спестяваме за собствен апартамент, но тези пари са достатъчни само за нов диван.

Искам децата ми да учат в най-добрите университети, но не знам дали ще имаме пари да ги издържаме.

Позната ли ви е тази история? За съжаление над 2,1 милиона българи живеят с доходи под линията на бедност. Което означава, че имат месечен доход под 348 лева.

Става въпрос за над 30 процента от домакинствата в страната. В същото време едва 28,7% от семействата са с общ доход над издръжката на живот.

Искате ли да знаете цялата истина за това какво представляват парите и паричните потоци и най-важното как да ги направите отворени за Вас?

Ако отговорът е НЕ, тогава не четете по-нататък, НО ако сте ГОТОВИ да промените живота си и искате всичките Ви мечти да се сбъднат, тогава този тренинг е за Вас!”, заяви Наталия Кобилкина.

Тя уверява, че в класа “Паричен поток” ще успее да научи желаещите как да се справят с тези и подобни проблеми.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.