Новини

Соня Колтуклиева за потресаващия случай с учителката в Пазарджик!

Соня Колтуклиева не вярва на очите и ушите си след този позор в Пазарджик!

Журналистката Соня Колтуклиева скочи омерзена след скандалния случай с учителката в Пазарджик. Която накарала учениците си да заплюят един по един техен съученик. Ето какво заяви Соня:

“Начална учителка от Пазарджик ще бъде проверявана от прокуратурата заради грозен случай в училище “Проф. Иван Батаклиев”, обаче прокурорите си подават отвод, защото децата им също учат в елитното (?!) училище в Пазарджик.

Какво се е случило? За да накаже ученик, Верка Маратилова е строила в колона всички деца от 3 б клас и те един по един заплюли съученика си, изправен пред дъската, съобщава БНР.

Защото по време на междучасието няколко малчугани влезли в спор, а Митко (на 9 години) наплюл две от децата. На това му се казва: наказанието да превишава провинението.

Случва се и при големите. Много често даже се случва в България. За малки нарушения – огромни глоби и наказания. За огромни провинения – политически и магистратски чадър.

Защо, обаче, свикваме с това?!”, изригна Соня Колтуклиева.

“Луди навсякъде.Такава деградация!!За мен е очаквано.И по-зле ще става.Първо образованието – влизат неграмотни и без изпити. Второ възпитанието – няма морал,търпимост,емпатия,срам..Не знаят що е чест..Достойнство.

Години гледат как необразовани “успяват”,как калинки с фалшиви дипломи са “министърки.” ..Любовници с мерцедеси..Борбата с лакти и подлост се толерира. Правила няма.. Кметове разпищолени. ..недосегаеми..и т.н.

Всеки се спасява поединично и дори свестните трябва ,да оцеляват с техните методи или да умрат.Това е общата картинка. Има!!Има толкова свестни хора!Тях поне да опазим.

Нямам нищо против любовниците..неграмотните..но да не заемат служби и да определят живота ни,ако са некадърни”, коментира потребителката Яна Димитрова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.