Горещо Новини

Мегз взриви мрежата: Търси мъж, който…! (виж само тук)

Мегз търси мъж, който е бил издържан от дама!

Миглена Каканашева – Мегз взриви мрежата със съобщението си. Тя заяви, че търси мъж, който е бил издържан от дама в живота си. Но такъв, който да се осмели да разкаже историята си публично.

Защото доста неща в живота май са на път да се променят – като това кой дава парите в една връзка.

“Здравейте приятели, търся мъж/момче, което е имало отношения с жена, която му е помагала финансово, или му е правила подаръци. Иска ми се някой да разкаже мъжката гледна точка без срам или предразсъдъци или критики.

Монетата винаги има две страни. Може историята да бъде споделена и анинимно. Ако имате какво да ми кажете, моля ви пишете ми на miglenakakanasheva@gmail.com”, обяви преди часове Мегз.

“Не е важно дали ще реагираме с недоволство, критика, смях или приемане. Темата става все по голяма – така че някъде има грешка и от двете страни. След като се дава възможност на жените да се изкажат по нея – трябва да чуем и мъж, който е бил в тази ситуация.

Това е във връзка с времето, в което живеем и с представянето на всички гледни точки по една набираща популярност тема.

Аз лично не знам кое е нормално. Нито мисля, че има нормално. Мисля, че на различните хора им е удобно в различни роли. Но ролята мъж да издържа жена е била това, което сме срещали досега. Сега явно времето се променя и е хубаво да видим защо и как се случва тази промяна”, коментира дизайнерката Миглена Каканашева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.