България

Слави и компания на сватбата на Георги Илиев!

Ку-ку редовно веселили братята Илиеви на частни партита

Не е тайна, че Слави Трифонов е имал близки отношения с братята Георги и Васил Илиеви. Дългия е имал планове за бизнес с Васко навремето и дори във вечерта, в която босът на ВИС е бил застрелян, Слави го чакал в ресторант “Мираж”. Години по-късно пък шоуменът не крие и приятелствата си с Жоро Илиев. Илия Павлов и Поли Пантев.

През 90-те години на миналия век Трифонов, Камен Воденичаров и компания са най-обичаните придворни шутове от мафията. Те редовно гастролират на частните им партита, а срещу това получават солидни хонорари.

Goreshto.net попадна на доста любопитна снимка, на която се вижда как шоумените от Ку-ку забавляват Маджо, Жоро и Васко Илиеви. По наша информация кадърът е от сватбата на Жоро Илиев с любимата му Мая.

398128_372787096153588_521364543_n

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

 1. Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход. Лично аз в момента тегля всеки месец суми от около 150$ до 200$, но за това се потрудих няколко месеца. 200$ x 1.48( курс на долара спрямо лева) = 296 лева – това е една минимална работна заплата в България.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция.

  Хубавото при тези сайтове е, че Ви позволяват да каните приятели да се регистрират чрез Ваш индивидуален линк и по този начин Вие да печелите от разгледаните от тях реклами, без те да губят нищо.Ако те не се регистрират чрез ваш линк ще бъдат отдадени под наем на някой си от друга държава, което хич не е приятно за тях самите.Другото хубаво нещо е, че не ви се налага да правите каквато и да е инвестиция, а просто да се регистрирате в PTC сайтове и да разглеждате реклами.
  Преди всичко искам да Ви предупредя, че трябва да сте наистина сериозни и търпеливи за да започнете да печелите добри пари.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера. http://www.clixsense.com/?4852529

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.