Новини Шоубизнес

Мариела Нордел търси помощ за бременно момиче, самотен родител! (виж тук)

Мариела Нордел прояви доброта и човещина като се зае да помогне на младото момиче!

Кулинарката Мариела Нордел е известна като устата и дори скандалджийка – ако съдим по спомените от Къщата на Вип Брадър преди години. Този път обаче тя показа, че има добро сърце и е готова да помогне на хора в нужда – дори и да не ги познава лично.

Преди часове Нордел описа проблемния казус на младо момиче, съседка на нейна приятелка, която ще бъде самотен родител. Явно дамата не разполага с необходимите средства, за да издържа себе си и бъдещото бебе. Затова и Мариела Нордел помоли приятелите си в мрежата за помощ. Ето какво написа:

“До приятелите ми. Близка до сърцето ми приятелка ми каза, че нейна съседка – младо момиче, ще бъде самотна майка. Бременна и изоставена от човека, който се явява баща на бъдещата рожба…

Няма да го съдя. Така е избрал. А тя е избрала да не прекъсва живот и да роди. Момичето работи, но заплатата му е малка. Искаме с моята приятелка да помогнем и да набавим необходимите неща за бебчето, което тя чака. Пролетно се очертава да е.

Пиша до всички, които имат желание и възможност да помогнат със запазени бебешки вещи – дрешки, пеленки, одеалца, шишета, стерилизатори, количка, креватче и каквото там бебешко.

Преди дни изпратих детски неща на едно прекрасно семейство. Сега е ред да помогнем на момичето, което ще бъде самотна майка. Вярвам, че можем. Благодаря ви. И добрините да ви се преумножават.

/Пишете ми на лични – който би искал да помогне и да дам адрес, че публично тук не е удобно и не е редно/”, апелира Мариела Нордел. Който може и има желание, нека да помогне!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.