България Новини

Венци Мицов: Сагата с Дони приключи! Завесата пада! (виж как изригна)

Венци Мицов призова децата да напускат тази държава окончателно!

Музикантът и общественик Венци Мицов изригна преди минути, а причината е спирането на шоуто на Дони по БНТ. Което едва беше стартирало. Ето какво заяви Мицов на всеослушание:

“Сагата с Дони приключи.

Едно посредствено предаване падна в резултат на една посредствена истерия на едни посредствени НПО активисти.

Всички са доволни!
Завесата пада!

А вие, скъпи деца си съберете багажа и напускайте тази посредствена територия.
За вас поне има надежда.

Ние ще си гледаме посредствените предавания, ще се псуваме с посредствените тълпи и така ще си прекараме остатъка от посредствения живот.

Скъпи инакоориентирани приятели!
Не говоря на НПО – тата, а на инакоориентираните хора (има редакторска корекция), които познавам и с които съм приятел и колега.

Моля ви, направете така, че тая комсомолска масовка, която се изживява като ваш духовен пастир да спре да прилага принципите на Мао и Троцки, че ми идва в повече”, ядоса се не на шега Венци Мицов. А ето какво сподели самият Дони часове по-рано:

“Здравейте! Днес предложих на БНТ да спра “Събота вечер с Дони” в този му вид. Използвам случая да се извиня на засегнатите, а именно правозащитни организации, обвиняващи ме в хомофобия.

Имам много приятели с такава ориентация, които не се обидиха и дори се забавляваха с тези шеги. Но щом съм засегнал организации, представляващи различните, най-малкото, което мога да направя е да поема отговорност като спра предаването в този вариант и поднеса най-искрените си извинения.

Тъй като съм спечелил конкурс и съм длъжен да предложа нова концепция, отговаряща на дефиницията на конкурса, ще помисля и вероятно предложението ще е изцяло за музикално предаване…”, обясни той.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.