Новини Шоубизнес

Иво Сиромахов обиди жените от “Люлин”: Моделът Илона Георгиева го размаза! (виж тук)

Моделът Илона Георгиева размаза Иво Сиромахов!

В статията си “Некво никво” сценаристът на Слави Трифонов – Иво Сиромахов жестоко се подигра с жените от “Люлин”. Без да подозира обаче каква гневна реакция ще предизвика у едно момиче – моделът и теолог Илона Георгиева.

Тя буквално го размаза в мрежата и то на два пъти – с този пост, а след това и с видео обръщение.

“Нямам нищо против тази статия и да, такива момичета има в Люлин и не само, а във всеки квартал в България и не само в София. В Студентски град например със сигурност са повече от такъв тип.

“Мрачни блокове” също има не само тук в Люлин. Коментирам статията, защото нашият квартал сме може би вече 400 000-500 000 души и не е редно всички жени да ни слагат под един общ знаменател.

Аз например съм жена завършила и колеж и университет. Живееща в моето си жилище и предана на мъжа си и съм била с ДОСТОЙНСТВО и стойностен човек и преди да се омъжа, за ужас на злите езици.

Никога не съм била тип като описания, а съм от Люлин. Моите приятелки също не са. Много жени оттук сме стабилни. Ходят на работа, учат, или се гледат дома и семейството, ако не им се налага да работят.

Някой сега ще каже-“ама тя що се впряга?” Впрягам се, защото не е ок някой да те бута в блато където никога не си била и нямаш и място. Жените от Люлин сме съпруги и майки и не заслужаваме такива глупости и обидя по наш адрес!

Ако аз не го кажа, няма кой! Айде стига с тоя Люлин, че се прекали! Знам, че ако беше друг квартал нямаше да привлече внимание, но вече е банално.

Аз не съм Светица, но никой няма право да обижда жените на Люлин съответно и техните семейства и авторитет!”, разгневи се Илона Георгиева на статията “Некво никво” от Иво Сиромахов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.