Новини

Иво Танев отвратен от новините в родния ефир! (още подробности)

Иво Танев признава, че не иска повече да гледа и слуша “черни” хроники!

Вечно усмихнатият и ведър шоумен Иво Танев се разгневи не на шега. Той скочи срещу продуценти и редактори, които целенасочено налагат гадните новини в родния ефир.

“Някой от вас, може ли да бъде честен и да си признае, че иска в сутрешните блокове и новини да го заливат с негативна информация за аварии, убити, ранени, заклани и осакатени? Да слуша безумни и често неадекватни въпроси на репортери към пострадали и техните близки?

Може ли някой да признае, че желанието му да бъде информиран го кара да бъде любопитен към гадни подробности и детайли за извършени престъпления?? Да се навира в мъката и страданието на хората, и ще нарече това съпричастност??

Никой не е казал, че не трябва да се отразяват лоши новини и да си мислим, че не съществуват. Но да ни заливат с тях и да се навират в подробности и детайли, само за да пълнят време, ето с това не бива да се съгласяваме.

Ще изразя уважение към всеки честен отговор и ще го осмисля. Благодаря”, заяви Иво Танев в мрежата. Разбира се, коментарите под поста му са много и разнородни:

“Има ли търсене, има и предлагане.. Явно хората сами са си виновни като гласуват доверие и продължават да гледат… Като цяло никой не ги кара на сила, предполагам. Аз лично не съм пускал български тв канал от пет години и се чувствам страхотно”, коментира потребител.

“Аз, ако съм продуцент или главен редактор на новини в някоя телевизия, половината “новини” ще ги режа, отхвърлям. Много ненужни репортажи”, категоричен е друг. На което Иво Танев моментално отговори:

“Именно продуцентите и редакторите налагат това и заразяват целия екип”… Съгласни ли сте с него или не, може да заявите сами.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.