Горещо Новини

Моделката Илона Георгиева изби рибата: Избухна неочаквано!

Илона Георгиева избухна неочаквано и размаза хейтърите!

Силиконовата моделка Илона Георгиева, която завърши теология, за учудване на мнозина, подпали мрежата. Ето как размаза хейтърите с поста си:

“Както са казали старите хора – “преклонена глава сабя не я сече!” Аз като човек, който винаги има позиция и мнение и го отстоявам винаги докрай съм свикнала да съм плюта. Към това като прибавиш и моята директност си “печеля още повече “доброжелатели.”

Но истината е ИСТИНА и аз винаги ще я кажа, дори и когато на мен самата не ми харесва. Много хора живеят в заблуда с техните си “истини” удобните и като някой като мен ги сблъска с реалността е лош.

Аз не съм лоша ,мили хора даже съм твърде добра. Нямам вина за вашата слаба психика и отказа ви да погледнете реално в дадена ситуация и като цяло. Хората често ме питат как не ми писва от злобни коментари.

Ами не ми, дори не ме притесняват, защото те не показват моята болка и нещастие ,а тези на техните автори. Аз никога не съм и не бих отишла да злословя по чужди профили и да се бъркам и в реалния живот в чужди животи, ЗАЩОТО СЪМ ЧОВЕК С ВЪТРЕШЕН МИР И СПОКОЙСТВИЕ.

Кофти е когато месят близките ти, но осъзнах, че и това е от безсилие,слабост и злоба. Тези ,които ми злобеят тук и в реалния живот съм ги капсулирала отдавна и съм казала – ” мир на праха им”, сега единствено им гледам сеира.

Опитах се всякак и чрез клипове и чрез статуси да ги науча да са добри. Но на злобният човек да му обясниш, че е зъл е все едно на лудия да му обясниш, че е луд и да чакаш да те разбере и да започне да мисли нормално. Няма как, винаги ще извърта и ще се “дави” в своята жлъч.

Да бъдат всички хора живи и здрави и лошите също. Те сами си “носят” товара на своето ограничение от него и простотия, а оттам злоба, завист и всичко това, което им пречи да са щастливи а и да възпитат децата си да са добри и щастливи. За мен това е достатъчно наказание.

Осъзнах колко щастлив човек съм и с колко хубава съдба. Осъзнах какъв хубав живот Бог ми е дал. И въпреки трудностите съм ВИНАГИ усмихната, защото ценя всеки миг на тази земя. Бъдете щастливи.

Погребете всичко лошо зад вас, простете на всички, които са ви наранили и на интригантите и на лошите и зли хора, които винаги ще ги има. Те са такива не от хубав живот. Радвайте се, че не сте като тях.

Сложете си усмивката и гордо напред. Млади сме, здрави сме и светът е наш!!! Никога и пред никой за нищо няма са склоня глава!”, заяви Илона Георгиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.