Новини Шоубизнес

Бомба: Ирина Тенчева показа уникален ритуал! (виж тук)

Ирина Тенчева показа нагледно как се прави тази практика!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева взриви с уникален ритуал. Или практика, както го нарича самата тя. Но която много може да ни помогне в ежедневието:

“Има една много хубава практика. Под различни форми я ползват и психотерапевти, и духовни практици, и… обикновени откриватели на баланс като мен.
Нарича се “ПОСЛЕДНИЯТ ДЕН”.

Нужни са ви:
-време ( практикува се в продължение на 24 часа)
– въображение – колкото повече се вживеете, толкова по-добър резултат ще получите
– честност – трудна работа особено, когато става въпрос за зрели хора с установени представи за самия себе си, но не е невъзможно.

Денят преди практиката останете сам, отпуснете се, успокойте ума си. Затворете очи и с цялата фантазия, на която сте способни си представете, че утрешният е последният ви ден в този живот. Не се страхувайте – наужким е ( макар че никой не знае кой ден ще е последният му наистина).

Вземете лист хартия и си направете план за деня – Какво искате да направите в последния ви ден? Кое ще ви донесе най-голяма радост, удовлетворение и покой? Кои са хората, на които няма да пропуснете да дадете от времето и да покажете обичта си, от които ще поискате прошка и на които ще простите? Каква е музиката, вкусът, изкуството, което искате да преживеете за последно? Кои са дейностите от ежедневието, които въпреки, че повтаряте всеки ден, бихте направили още веднъж? Направете план за вашия последен ден и го изпълнете точка по точка без да пестите нищо.

Ако сте били честни и наистина сте изживяли последния си ден по ваш сценарий, в края на деня ще установите, че преживяването е силно катарзисно и пречистващо! От него може да разберете без колко много неща, с които пълните дните си можете и кое наситина ви носи безусловна радост, може да откриете супер важни само за вас неща…

Въпреки, че знам тази практика от мбого време, намирам време да я прилагам не по-често от веднъж в годината. Ефектът e уникален и винаги води до трайна промяна на поне един елемент от ежедневието ми.

Та така… в това време на ваканции, почивки и обещания към самите себе си, мисля, че всеки ще оцени един ПОСЛЕДЕН ДЕН В ЖИВОТА СИ. Истински позитиви ще извлечете ако този ден се превърне в модел на повечето ви денонощия в живота”, сподели Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.