България Новини

Влади Въргала с разкрития за убития бизнесмен Петър Христов! (виж тук)

Влади Въргала не може да забрави убития си приятел!

Шоуменът Влади Въргала взриви мрежата с пост за убития си приятел Петър Христов. Припомняме, че той изгуби живота си на днешната дата преди две години. Ето какво разкри Влади в мрежата:

“Петър Христов (роден на 17.11.1968г – убит на 08.01. 2018г)

Убийството не може да заличи Приятелите ни!

Във време на ниски инстинкти и геноцид над българите, е много трудно някой да повярва, че това което си правил е било защото вярваше, че е дълг на всеки който успява… и никой няма да признае, че беше от „успелите“, защото беше способен… Знам, че какво казват другите никога не е било водещо за теб.

Преди две години… Точно две години… Мислех си, колко важни неща не се случиха през тези две години…, защото те няма… Колко деца и хора в нужда не получиха помоща която ти…?! Колко университета…?! Колко болници…?! Семейството ти…?! Приятелите ти…?! Единственият който получи нещо е името ти – получи подмяна, чрез гнусни лъжи и клевети в медиите… Сам знаеше, че ще е така и въпреки това до край остана Верен на Мисията си! Искаше в тази страна всеки да чуства отговорност за другите… И?!????
Сега, две години след убийството ти, всички спят спокойно – тези които те познаваха, защото знаят каква личност е имала България! И тези които пишат гнусотии, и другите които им вярват, защото…, защото, просто така е устроен човека! Единствено майка ти не може да заспи…, но такива са майките, братко! Спи спокойно, ние сме до нея!

От теб запомних, че „Всички сме пощальони на този свят – идваш, оставяш писмата и тръгваш“. В моята чанта, наред с другите, имам още писма от твоята поща, братко! И докато ме има, ще продължа да ги разнасям…

Поклон пред паметта ти!”, написа преди минути Влади Въргала в профила си.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.