Преди минути: Поп фолк дивата Джена взриви мрежата с думите си! (виж тук)

0

Джена разтърси мрежата, както много нейни колежки така и не направиха!

Поп фолк дивата Джена учуди всички. Преди минути тя взриви мрежата с думите си, които нямат нищо общо с музиката, кариерата, славата и всякакви напудрени неща. Които така радват гилдията й. Ето какво заяви тя:

“Жалко, много жалко! Губим всичко, което имаме и обичаме под краката си и се чудя дали това променя лошите хора и дали “раздира” сърца наред,както прави с моето сърце.

Какво ли не беше: пожари в Калифорния, след това Сибир. Изгоряха едни от най емблематичните сгради в света,в това число и много църкви. Изгоря най-голямият музей в Латинска Америка,изгоряха милиони животни,за по малко от 1 година.

Сега гори и Австралия! Моля се,за всички добри хора,за животните,за светът. Моля се да няма повече пожари и наводнения! Да няма повече тайфуни,урагани и катаклизми които ни унищожават.Да дишаме чист въздух и да пием чиста вода!Само катастрофи и трупове безброй…

Сега моля всеки човек,които чете поста ми и има душа,която му дава знак,че нещо не е наред. Нещо се случва и ние ставаме свидетели на всичко това. Част от това сме. Нека да се помолим заедно на Бог,нека изпратим своята силна и добра енергия,за да оцелеем.

Австралия обяви,че коалите са изчезнали! Тази сутрин гледах едно интервю на свещеник от храм в София. Той каза следните думи:

”За да има по-малко зло на земята,молете се.Молете се,когато се качите зад волана,молете се,когато започвате нещо,така ще имате жива връзка със създателя и няма да се случва зло”.

Какво губите да опитате.Нещо не правим както трябва. И все пак да бъде волята Божия! Съжалявам!”, написа Джена преди минути.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.