Горещо Новини

Преди минути: Поп фолк дивата Джена взриви мрежата с думите си! (виж тук)

Джена разтърси мрежата, както много нейни колежки така и не направиха!

Поп фолк дивата Джена учуди всички. Преди минути тя взриви мрежата с думите си, които нямат нищо общо с музиката, кариерата, славата и всякакви напудрени неща. Които така радват гилдията й. Ето какво заяви тя:

“Жалко, много жалко! Губим всичко, което имаме и обичаме под краката си и се чудя дали това променя лошите хора и дали “раздира” сърца наред,както прави с моето сърце.

Какво ли не беше: пожари в Калифорния, след това Сибир. Изгоряха едни от най емблематичните сгради в света,в това число и много църкви. Изгоря най-голямият музей в Латинска Америка,изгоряха милиони животни,за по малко от 1 година.

Сега гори и Австралия! Моля се,за всички добри хора,за животните,за светът. Моля се да няма повече пожари и наводнения! Да няма повече тайфуни,урагани и катаклизми които ни унищожават.Да дишаме чист въздух и да пием чиста вода!Само катастрофи и трупове безброй…

Сега моля всеки човек,които чете поста ми и има душа,която му дава знак,че нещо не е наред. Нещо се случва и ние ставаме свидетели на всичко това. Част от това сме. Нека да се помолим заедно на Бог,нека изпратим своята силна и добра енергия,за да оцелеем.

Австралия обяви,че коалите са изчезнали! Тази сутрин гледах едно интервю на свещеник от храм в София. Той каза следните думи:

”За да има по-малко зло на земята,молете се.Молете се,когато се качите зад волана,молете се,когато започвате нещо,така ще имате жива връзка със създателя и няма да се случва зло”.

Какво губите да опитате.Нещо не правим както трябва. И все пак да бъде волята Божия! Съжалявам!”, написа Джена преди минути.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.