България Новини

Наталия Кобилкина разкри ритуал за изобилие в дома на Нова Година! (вижте какво да направите)

Наталия Кобилкина разкри ритуал за изобилие, който да си направим в Новогодишната нощ!

Наталия Кобилкина разкри на последователите си как да постигнат изобилие, късмет и щастие в живота през идната година. Тя посъветва да направим този ритуал в домовете си, дори и да празнуваме навън. Ето какъв е той:

“Ритуал за изобилие в дома. Как да подготвим дома си, за да влезе енергията на изобилието в нощта на Нова година?

Пробвайте този ритуал, ако посрещате или не посрещате Нова година у дома. Домът е мястото, на което прекарваме голяма част от живота си и той отразява нашата същност. „Моят дом, моята крепост“ са казали хората.

Затова е важно в него да има хубава енергия, която да ни зарежда, да създава уют, хармония в нас и нашето семейство. Когато къщата ни е чиста и поддържана енергията тече лесно и ние се чувстваме щастливи, ведри, радостни, почиваме си и сме изпълнени със сили. Обратното важи с пълни сили.

Вярвам сте влизали в домове, в които ви се е искало да избягате веднага и в такива, в които да останете с дни. Предлагам ви един ритуал, с който да поканите изобилието във всичките му аспекти и щом се приберете след празниците ще усетите тази енергия.

А защо точно в този ден, защото влизаме в нова енергия, в нова вибрация. 2020 година навлизаме и в нова ера – ерата на Водолея. И трябва да повишим нашата вибрация и честота, за да сме в синхрон с новото.

Какво е нужно:

1. Червено вино
2. Портокали
3. Красива покривка – да има златист цвят, оттенък или елементи
4. Пари в брой

Преди да тръгнеш от дома си за празненство трябва да подготвиш дома си като украсиш красиво масата със скъпа златиста покривка, сложиш бутилка червено вино, две чаши (за теб и твоя любим, особено, ако искаш да привлечеш такъв), красива купа с портокали и под покривката слагаш банкноти с пари.

Всеки един от тези елементи привлича изобилие и събрани заедно стават още по-мощни магнити. Използвай въображението си и декорирай масата със свещи, любими салфетки, аксесоари за маса, сребърни прибори.

Това е твоят дом направи го красив, за да ти е мило да се прибереш. Забавлявай се!”, публикува съвета Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.