Уебкам моделът Христина Андерсън: Българските жени предпочитат чужденци! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/uebkam-modelat-hristina-andersan-balgarskite-zheni-predpochitat-chuzhdenci-vizh-tuk/51010 Goreshto.net
Уебкам моделът Христина Андерсън: Българските жени предпочитат чужденци! (виж тук)

Христина Андерсън направи на пух и прах родните мъже, смятащи се за неотразими мачовци!

Уебкам моделът с пищни форми Христина Андерсън разтърси мрежата с поста си. В която ясно и отчетливо натърти, че все повече българки предпочитат да се хванат с чужденци, вместо с родните мъже. Според нея това си има елементарно обяснение и то е, че нашенските псевдо мачовци отдавна са забравили как трябва да се отнасят с една дама. Което автоматично ги превръща в тотално нежелани за жените. Ето какво сподели Андерсън: "Вчера ходих в Кауфланд и забелязах, че масово български жени живеят с чужденци. В едната ръка си носят детето, а в другата говорят по телефона с мъжа си, предимно на английски език. Та мисълта ми беше, защо е толкова лош манталитета на българския мъж, че толкова много жени да предпочетат чужденци? Толкова ли деградираха мъжете в България и защо? Къде отиде романтиката и кавалерското отношение на българския мъж, към жената? Сега много от мъжете, които са ми в приятели ще се разлютят от този статус, ще започнат едни коментари и обвинения, че жените били такива, онакива... НЕ, на жените им няма нищо, драги мои! Щом другите мъже живеят с тях, а някои имат и по 3-4 деца и са щастливи и се разбират, значи не на жените, а на вас нещо ви куца. Казвам го, не защото ей така ми е скимнало, а защото не веднъж съм била жертва на грозното отношение на български, комплексирани мъже", взриви мрежата Христина Андерсън. И интересното е, че много потребителки се оказаха напълно съгласни с нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.