Новини Шоубизнес

Моделката Илона Георгиева с пореден сигнал за тормозено куче! (виж тук)

Илона Георгиева потресена от поредното лошо отношение към животно!

Моделката Илона Георгиева побесня. И взриви мрежата с разкритието за поредното лошо отношение към невинно животно, в случая куче. Гледката, на която тя е станала свидетел, се разиграва в столичен мол. Където охраната се отнесла зле с четириногото.

“Днес стана нещо и цял ден ми е в главата. Сутринта бях на кафе в мола в Люлин. Сядайки в сладкарница “Неделя” видях на пода едно куче, която просто си лежеше. Тогава онзи некадърник охраната отиде да него и започна да го подритва.

Аз отидох до него и му казах да не го подритва .Само аз от цялата пълна сладкарница. Вдигнах аз кучо, уверих се ,че е добре и го попитах дали не може да лежи до мен? Той каза-” не, притеснява хората!” Викам -” кои хора?” Той мълчи…. Викам-” ок ,извадете го, но културно!”.

Той излезе умен и наистина го изведе културно. Явно разбра, че ако пак го подритва ще изяде една чанта в главата. След малко кучо пак се появи и заспа под една от масите. Така остана и докато си тръгвах. Но онзи не отиде пак да го подритва.

И какво ме отврати ОТНОВО??? САМО АЗ!!!! ЕДНА ПИКЛА 40 КГ НАДДАДЕ ГЛАС. ВСИЧКИ ДРУГИ-СЕДЯХА ,ЯДОХА , МЪЛЧАХА И МЕ ГЛЕДАХА СТРАННО!!! МИСЛЯ СИ……. ТАКЪВ НАРОД , ЗАСЛУЖАВА СВОЯТА УЧАСТ, ЧЕ И ОЩЕ!

НАЛИ УЖ НА КОЛЕДА СТАВАТЕ ПО-ДОБРИ??? ДА ВИ ПЛЮЯ НА “ДОБРОТАТА!”, разяри се не на шега Илона Георгиева. А много от потребителите я подкрепиха и споделиха поста й. С цел да “събуди” мъничко съзнание у хората, но дали?!…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.