Жената на Джуди Халваджиян пустосва в мрежата! (виж кого подреди жестоко)

https://goreshto.net/novini/zhenata-na-dzhudi-halvadzhiyan-pustosva-v-mrezhata-vizh-kogo-podredi-zhestoko/51004 Goreshto.net
Жената на Джуди Халваджиян пустосва в мрежата! (виж кого подреди жестоко)

Жената на Джуди Халваджиян пустоса досадни потребители в мрежата!

Съпругата на продуцента Джуди Халваджиян изненада всички с неочакван пост. Чаровната Елена Халваджиян сериозно се скара на непознати и досадни потребители в мрежата. Които през празничните дни са я наводнили с безумни гифчета, картички, емотикони и други безсмислени уж честитки. Всъщност това се превърна в мания в последните години и много хора пропищяха от този кошмар. Е, Елена Халваджиян обаче реши да не си трае, въпреки приповдигнатия дух по празниците, а да постави въпросните персони на мястото им. При това веднъж завинаги. Ето какво написа тя, предаваме думите й без редакторска намеса: "Вчера опитах да отговоря почти на всички, които ми пратиха картички и гифчета за Коледа. От възпитание, но без особено желание. Щото тва, пичове, не е искрено. Ама въобще. В "ту ду" листа ви има некви неща, дето "трябва" да отметнете. Що "трябва" и вие не знаете. Досадни са ви сигурно тези неща, времеемки, неща, с които не ви се занимава. Ама ако нещо не ви се прави, по-добре не го правете! Винаги е хубаво човек да получи лично послание, с отношение. ЧаЛ", в типичния си саркастичен стил заяви Елена Халваджиян. "Като си отварям фейсбук, ме е страх (айде сега без остроумия от рода на: "ми не го отваряй!"). Толкова семейно щастие, на живо не съм срещала... (жалко, нали?) Пожелавам ви извън демонстрациите тук, фактически да се радвате на хората около вас поне на 20% от радостта по снимките. Иии, хейта да започне сега!", взриви мрежата половинката на Джуди Халваджиян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.