Наталия Кобилкина: Отминаващата година беше най-хубавата в живота ми! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-otminavashtata-godina-beshe-nay-hubavata-v-zhivota-mi-vizh-tuk/50996 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Отминаващата година беше най-хубавата в живота ми! (виж тук)

Наталия Кобилкина направи своята равносметка за годината!

Прочутата Наталия Кобилкина се зае да направи годишната си равносметка още преди Коледа. Оказа се, че изминалата година е най-прекрасната в живота й. И то по тези десет причини: "Седнах да пиша какво се случи с мен тази година и честно казвам, тази година беше най-щастлива в живота ми! Това е списък на най-силните моменти! 1. Раждането на нашия син Филип! Уникално щастие да имаме дете!!! И успешно комбиниране да съм майка, съпруга и професионална реализация! 2. Работа с англоговорящи клиенти и първите гейши и академия за треньори на английски и професионално признание от клиенти от цял свят. Над 500.000 гледания на моите уебинари от американския пазар! 3. Приместване в Гърция и новата прекрасна къща с вана и уникална гледка. 4. Пътуването до Дубай и до други сладки места - беше много сладко. 5. Написването и изпълняването на моята песен (беше много години в списъка на желание и на края го направих)! Не планирам да съм певица, но важно, че го направих! 6. Превод на книга на английски и пускането в продажба аудиа книга на английски! 7. Делегирането на центра на менеджера и екипа и видях, че компания вече работи и без мен и то без мен е по-успешно! 8. Финансов успех във всички области и екипа ни вече заедно с треньори над 25 човека и ние растем постоянно! 9. Стотици хиляди благодарни клиенти! Като резултат от семинари те имат - сватби, деца, смяна на работа, нови държави, пари, здравето - Благодаря ви за доверие! 10. Успешен семинар с Лиз Бурбо, Лариса Ренар, най-голямата група Гейши с 300 човека! И на новата година имам доста по-големи планове!!! Весела нова година на всички! Обичам ви!", заля с позитивизъм мрежата Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.