Дизайнерката Евгения Борисова взривява пазара с уникален парфюм! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/dizaynerkata-evgeniya-borisova-vzrivyava-pazara-s-unikalen-parfyum-vizh-tuk/50982 Goreshto.net
Дизайнерката Евгения Борисова взривява пазара с уникален парфюм! (виж тук)

Евгения Борисова вече няма търпение да пусне на пазара своя парфюм!

Дизайнерката Евгения Борисова накара хиляди българки да тръпнат от нетърпение, защото пуска на пазара свой уникален парфюм. Той ще е в няколко разновидности, но със сигурност ароматът ще бъде класен, луксозен и много изискан. Това съобщи самата тя в социалната мрежа преди броени часове. И обясни на последователите си защо така дълго чаканият подарък още не е в търговската мрежа: "Нещата се случват доста по-бавно отколкото очаквах. Може би защото всичко е свързано с пътувания. И предвид факта, че държа толкова много на детайлите... Но изработката на бутилките и кутиите са изцяло по мой дизайн и отнемат много време и обсъждане... Надявам се до февруари или март парфюмът вече да е на пазара. Така или иначе съвсем скоро ще е факт. Окончателната визия на бутилките ще е метална златна емблема със златна, тежка метална капачка с гравирано лого. 5 цвята на бутилката, кутия с релефен топъл печат, тестер в картонче с топъл печат от злато, фирмена хартиена картичка за пожелания. И торбичка отново с топъл печат и специална химикалка за писане на пожелания с течно злато... Парфюмът ще е изцяло завършен подарък за всеки изискан клиент и ще задоволява вкусът дори на най капризните от вас. Последвайте страниците на продукта в инстаграм @eborisova_parfum и фейсбук Eborisova parfum за да получавате актуална информация за продукта и да следите промоции, наличности игри и други", съобщи Евгения Борисова. Предвид факта, че именно тя сътвори прекрасната булчинска рокля на Цеци Красимирова, не се съмняваме, че ароматът ще бъде забележителен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.