Новини Шоубизнес

Венета Райкова: Не съм изживяла любовта на живота си, чакам я през 2020! (виж тук)

Венета Райкова разкри за какво си мечтае през следващата 2020-та година!

Чаровната блондинка, водеща на Папараци и авторка на бестселъри Венета Райкова не вярва на клишета и суеверия. Като онези, които ни карат да пазим желанията си в тайна, защото иначе нямало да се сбъднат.

Е, Венета не робува на страхове и ясно заяви преди минути за какво си мечтае. Тя е направила равносметка на живота си тези дни и затова съвсем категорично заяви следното:

“Коледно ми е, хубаво ми е, седя си пред елхата и взех, че си направих равносметка! И установих – все още не съм направила интервюто на живота ми, не съм написала книгата на живота ми и не съм изживяла любовта на живота ми!

Въпреки че съм направила едни от най-запомнящите се интервюта, все си мисля, че ми предстои да направя най-голямото интервю!

Въпреки че съм минала стоте хиляди на тиража на книгите ми и съм влязла във всички класации, за най-купувани книги все си казвам, че ми предстои да напиша Книгата!

И въпреки че имах много хубав брак и хубав развод, все си мисля, че тепърва ми предстои да срещна любовта на живота ми!

Така че това ми е очакването за 2020 година – за любовта на живота ми, интервюто на живота ми и книгата на живота ми!”, сподели Венета Райкова.

Смеем да твърдим, че русокоската знае точно кога да лети и кога да остане здраво стъпила на земята. Затова и не се съмняваме, че плановете й ще се осъществят. Е, любовта е Божа работа, но пък ние й я пожелаваме от сърце!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.