Горещо

Корнелия Нинова към медицинските сестри: Изиграха ви! (още подробности)

Корнелия Нинова бясна заради прецаканите медицински сестри!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изригна в мрежата заради казуса с исканията на медицинските сестри. Които отново не получиха това, което заслужават и отново бяха излъгани. Ето какво заяви лидерът на столетницата:

“Уважаеми медицински сестри, отново ви излъгаха. Помните ли онези 50 милиона за заплати, които след това се оказаха шест… И накрая нито един лев не стигна до вас?

Потънаха в увеличената цена на клиничните пътеки. И този път Борисов ви обеща още от същото. Така ще бъде, докато болниците са търговски дружества.

И какво стана – влязохте с искане за реформа, излязохте с решение за проверки. Че има злоупотреби, има. Ще пошумят месец два и след това отново постарому. Изиграха ви. Защото Борисов не иска да промени модела. Той му е удобен.

Освен, че ви изиграха, ви разделиха и настроиха едни срещу други с лекарите. А вие знаете, че едни без други не можете, когато влезете в операционната. Сигурно има лекари, които получават 12000 лв. заплата. Но защо не му казахте колко лекари в провинцията получават по 2000 лв. А в колко райони на страната?

Хората умират без медицинска помощ просто защото няма никакъв лекар. Десет години управление на ГЕРБ гледаме една и съща пиеса – ако има протестиращи, премиерът ги приема милозливо. Обещава неща, които знае, че няма да изпълни.

За по-сигурно внася раздор и разделение между една група българи и друга група българи и ги оставя взаимно да се изтощават. А пациентите ще почакат. Докога така с некомпетентност, манипулации, разделение и омраза?

Уважаеми българи, не се поддавайте на това. И не се примирявайте. И изисквайте вашите пари за вашето здраве. Не бъдете просто публика на поредната пиеска”, изригна Корнелия Нинова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.