България Новини

Даниел Петканов като напляскан: Виж как моли извинение от Илиана Раева! (още подробности)

Даниел Петканов поиска извинение от Илиана Раева и момичетата!

Извинение от Илиана Раева и златните момичета поиска Даниел Петканов. Лудия репортер се чувства буквално като напляскано дете след снощния си гаф в “България търси талант”.

В него той разказа нелеп виц за мутри и гимнастички, което вбеси Раева и тя го “ошамари” публично. Ето как днес той поиска прошка:

“Искам да се извиня на Илиана Раева и “Златните момичета”, ако съм ги засегнал с шегата, която направих снощи по време на финала.

Аз уважавам техните постижения, труда, който полагат и в никакъв случай не искам да омаловажавам таланта, който притежават, за разлика от мен. Пожелавам още много успехи и покорени върхове”, извини се в мрежата Даниел Петканов.

На което Илиана Раева не отказа да подаде ръка и да прости. Ето как тя отговори на Лудия репортер пред всички:

“Благодаря за това извинение. Вярвам, че то е искрено и ще ти помогне да разграничаваш стойностното и да знаеш как да го цениш.

Трудът, успехите, поведението и отговорността на тези златни момичета заслужават уважение и обич. Те дойдоха да играят в почивния си ден, защото уважават българските телевизионни зрители, Би Ти Ви и предаването.

Вложиха цялото си старание и душа и бяха фантастични, въпреки рисковете от контузия без необходимия килим. И това бяха достатъчни мотиви да го направят и да са щастливи.

За това участие, тези ИСТИНСКИ ГЕРОИНИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА не са взели една стотинка. Единственото, заради което отидоха беше да зарадват всички! Не всичко е рейтинг и пари в бизнеса!

Важно е да е знаеш тези неща, да ги осмислиш, защото те ще ти помогнат в твоя път. Желая ти успех!”, написа Илиана Раева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.