България Новини

Бареков гневен: Защо МВР прикрива престъплението на Джамбазки?! (виж тук)

Николай Бареков бесен, че МВР цяла седмица крие истината за Ангел Джамбазки!

Бившият евродепутат Николай Бареков изригна по случая с Ангел Джамбазки, който бе хванат да шофира в нетрезво състояние. Бареков обвини директно МВР, тъй като според него, то цяла седмица старателно укрива фактите. В опит да замаже положението и да прикрие вината на Джамбазки.

Ето какво заяви Бареков в профила си в мрежата преди часове, предаваме думите му без редакторска намеса:

“МВР крие цяла седмица, че евродепутатът Ангел Джамбазки е заловен да шофира пиян с 1,5 промила алкохол в кръвта на Боровец! ЗАЩО? Защо го криете този срам за България и за ВМРО?

Защо кръвната проба е показала малко под ръба на наказателната отговорност? Във ВМА ли е правена кръвната проба? Каква е ролята за прикриването на престъплението на принципала на Джамбазки Красимир Каракачанов – силов вицепиремиер, който отговаря за МВР, което крие Джамбазки?

И във ВМА ли е правена кръвната проба, чийто принципал отново е Каракачанов? Самозабравихте се! Максим Ставийски почти уби и затри за цял живот Мануела с 1,18 промила в кръвта.

Пияницата Джамбазки – с 1,5! Управлявал е автомобил с почти литър изпита ракия! Защо го прикриват? Г-н Борисов, нали Джамбазки беше любимият ви политик? И вие ли го прикривате, господин премиер?

Всеки ром откраднал кило желязо вечерта е в сводките на МВР, а МВР крие властта в лицето на пияницата Джамбазки цяла седмица! ЗАЩО?”, изригна повече от бесен Николай Бареков.

Истината е, че действително казусът с Джамбазки предизвика всеобщо недоволство и потребителите се питат за пореден път ли законът ще бъде с две лица.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.