Бареков разкри кой източи язовира в Перник! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/barekov-razkri-koy-iztochi-yazovira-v-pernik-oshte-podrobnosti/50969 Goreshto.net
Бареков разкри кой източи язовира в Перник! (още подробности)

Николай Бареков изригна по повод язовира в Перник и мръсния въздух в столицата!

Бившият евродепутат Николай Бареков скочи бесен в мрежата. Постът му разбуни духовете и може да го прочетете тук:

"Мнозинството в СОС на ГЕРБ, ВМРО и Борис Бонев още държат лимита за “зеления билет” на ниво 4 пъти ФПЧ над нормата от поне две станции. ЕК дава нива от над 3 пъти над нормата, а уредите на министър Нено Димов от квотата на ВМРО “отчитат”, че замърсяване почти няма.

Почти същите партии си купиха парламентарната група на Ковачки в миналия парламент като му дадоха за награда “Топлофикация” под аренда. И го оставиха да гори в тецовете на Перник и София боклуците отровни на цяла Европа. Софиянци са на загуба половин милиард. Обвиняват бедния народ, че гори гуми и въглища и кара стари коли, а самите те източиха язовира в Перник и докараха народа си до просешка тояга без вода и без въздух. София е с по-мръсен въздух от световните лидер Делхи и Пекин, а обвиняват предците ни, че построили града в котловина И са виновни за отровния въздух след 5 хиляди години. Всички други са виновни - историята, географията, народът, само не и те - българските политици. Най-големите измамници на света. Те взеха на българския народ въздуха и водата, а робът търпи ли търпи... А само преди 35 години майките в Русе бутнаха тоталитарен режим заради въздуха на децата си. Онзи ден 3 000 суденти се събрали на ракия и чалга с “Преслава, Галена и видния интелектуалец 100 кила”, а ако се бяха събрали на жълтите павета с по-умни мисли в главата можеха поне да си върнат въздуха. Народ, който избира чалгата и ракията пред въздуха и водата или е извънземен или е по-тъп дори от управниците си", категоричен е Николай Бареков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.