Новини Шоубизнес

Не е за вярване: Ето какво се случи с жената на Джуди Халваджиян! (още подробности)

Жената на Джуди Халваджиян определено има умения на писател!

Чаровната и умна Елена – жената на продуцента Джуди Халваджиян определено си е объркала професията. Тя разказа за супер каръшкия си ден в мрежата, но по такъв начин, че мнозина я посъветваха да започне книга. Ето какво се оказа, че е преживяла Елена:

“Време за четене – дълго! Човек винаги трябва да има лъжица в колата си. Защото! Докато хвърчиш като побъркан на метла, кон и дирижабъл едновременно и влизаш от среща в среща (които, разбира се, са разположени във възможно най-раздалечените една от друга точки у наше село), огладняваш.

Не, направо освирепяваш! И се случва така, че имаш една торба с #нямазначение каква храна до себе си в превозното средство, но нямаш с какво да я изгребеш! После идва прозрениеТО! В далечината се вижда спасителЯТ – квартално магазинче.

Стискаш палци на ръцете почти до строшаване – да намериш място за паркиране на горе долу пешеходно разстояние от магазина, после стискаш пръсти на краката до посиняване – да не ти вдигнат колата за тези 34 секунди, след това отправяш всички молитви, на които си способен, да продават прибори на това място. След това идва образът на Грета и те обзема чувство за вина, че търсиш пластмаски.

От глад получаваш халюцинацията, че лицето й е потопено в ароматната храна и веднага след това – удавено в нея. Вече всичко е наред! Оставяш колата на аварийни, като секунди преди да паркираш едва не си сгазил пешеходец, който ти наплюва колата, псува те до девето коляно и почти те набива, докато му се извиняваш през цялото време с най-нежния глас, на който си способен!

Все пак излизаш от нея препускайки, в резултат на което (ако си женКа), разпиляваш всички 164 отделения на чантата си по асфалта. Естествено, веднага минава кола, която изпотрошава 1/2 от пръснатото съдържание. В очите ти напират от онези, много крокодилските мусонни сълзи, обаче #нямавреме. Събираш всичко, което успяваш да видиш, натъпкваш го на едно място и тичаш с 200 към входната врата на супермаркета.

Работи половин каса. 240 човека опашка, 230 от тях са със сборна възраст 33600 години. Не знам как сте с математиката, но това са много хора на по 140 години! Разбирате ли?! Има и десетина майки с ревящи деца, които по няколко пъти разбират, че са забравили нещо, точно когато касиерката е маркирала по-голямата част от покупката им.

След няколко бели косъма в повече по главата ми и гръмкото тиктакане на часовника идва и моят ред: “Моля за прибори за еднократна употреба?”. Касиерката: “Днес ми е втори ден тук, нова съм и не знам къде са и колко струват. Ще трябва да почакате, за да се обадя по телефона и да попитам.” “ТИК ТАК ТИК ТАК, #нямавреме” – тиктакането в главата ми се усилва все повече и освен че вече не чувам нищо друго, се превръща в боНба!

“Алоу, Миме, абе имаме ли…. 03974967yiuhgpaoikw[09u$”. След малко касиерката ми подава един брой пластмасова лъжица. “Оф, забравих да питам колко струва…” Упражнението с телефонния разговор се повтаря. Кръвното ми е 200 на 300, а останалите зад мен на опашката вече не разполагат с такова.

Всичко им е изкипяло отдавна. Оставям някакви пари и изхвърчам от магазина. Колата ми е на мястото си, не е “закопчана”, нито е със спукана гума или без чистачки! “Жесток късмет”, мисля си! Щастлива съм – ЩЕ ЯМ (хората, които ме познават знаят за какво точно става въпрос!)!!!

Отварям кутията с храната с блажена усмивка, загребвам с лъжицата и… ХРЯС – чупи се безвъзвратно (вероятно в удавения череп на Грета)! Оказва се, че имам една минута, 13 секунди и 11 стотни да стигна до следващата си среща. Изсипвам някакво количество храна в устата си направо от кутията – разбира се – неуспешно!

По-голямата част се разсипва от двете страни на устата ми и вече тече по дрехите ми. Викам си: “ГолЕм праЗ, нали съм арт! Хората ще си помислят, че имам авангардна дреха, мега модернистичен 3D грим и парфюм – последен крясък не, ами плясък на модата!”.

Но мислите ми са прекъснати от парчето пластмаса (част от лъжицата), която опитвам да предъвча заедно с мъничко парченце зъб! Храна много не погълнах, но за сметка на това нахраних съзнанието си поне за седмица напред – с парче пластмаса и зъб! И всичко това заради една лъжица! Носете си, казвам ви!!! Сега съм гладна, но не смея…”, разказа половинката на Джуди Халваджиян.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.