България Новини

Журналистката Соня Колтуклиева потресе с чудовищно разкритие! (виж тук)

Соня Колтуклиева разкри смразяваща кръвта истинска история!

Журналистката Соня Колтуклиева разтърси мрежата с чудовищно разкритие, касаещо именно нейната професия. Историята е много актуална за случващото се към днешна дата в гилдията. И сочи до какво могат да доведат измислиците на все повече жълти медии.

Прочетете внимателно и запомнете, че това не е просто разказ, а факт. Ако се съмнявате, бихте могли да се поровите в мрежата и да намерите сами данни за трагедията с въпросната жена.

“Това се случи преди 7 години. Нещо ме кара да го припомня и днес:

На 7 декември 2012 година в Лондон се самоуби Jacintha Saldanha, 46-годишна медицинска сестра от индийски произход, майка на 2 деца.

Тя не можа да понесе шегата на двама радиоводещи на музикалното предаване Hot30 Countdown на австралийско радио.

Които я включили в ефир да я разпитват по телефона за здравословното състояние на съпругата на принц Уилиям Кейт Мидълтън (която е бременна с първото си дете и лежи в King Edward VII’s Hospital), представяйки се за кралица Елизабет Втора и принц Чарлз.

Близките й са в шок, естествено. Двамата диджеи – Mel Greig и Mike Christian – твърдят, че са потресени… Независимо от яростните призиви за съд, обвинения не им бяха повдигнати.

Остава въпросът за границите на допустимите публични “шеги”, с които жълтите медии предизвикват хората. Таблоидите оневиниха водещите. Ако те са свестни хора, как ще живеят с тази “невинност” занапред?!”, разказа Соня Колтуклиева.

Признаваме си, че и ние самите останахме потресени от прочетеното. И настръхнахме като се замислихме колко лесно може да бъде унищожено всичко, дори и животът на един човек.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.