Новини Шоубизнес

Два празника за Илиана Раева в днешния ден! (още подробности)

Илиана Раева има двоен повод да почерпи днес!

Златната Илиана Раева празнува цели два празника на днешния ден. Радостта й е голяма и тя я сподели с всичките си приятели и последователи в мрежата. А именно – в един и същи ден баща й има рожден ден, а тя и Наско Сираков празнуват своята годишнина.

Ето какво сподели самата Илиана Раева като предаваме думите й дословно:

“ЧРД на моя невероятен татко! Днес той навършва достолепните 87 год.! Да ни е жив, здрав, все така жизнен и все така най-добрият учебник за Живота!

Днес той се радва на две дъщери, два зета, три внучки и един внук, два внука -зетове, три правнучки и един правнук!

Не познавам друг човек в живота си, който да цени и да уважава толкова много истинските неща в Живота и това да е негово ежедневие!

Честито, тате! Да илядиш, както ти обичаш да казваш! Обичам те!, написа Илиана Раева в профила си в мрежата тази сутрин.

А после съобщи за втория, не по-малко щастлив и важен празник в семейството. А именно сватбата с Наско Сираков. Ето какво посвети тя на любимия си:

“Днес имаме още един специален празник в семейството. Днес се навършват 36 години от сватбата ни с Наско!

Пожелавам си още дълго заедно да танцуваме танца на Любовта и Живота! Обичам те, мое прекрасно момче!”, изля чувствата си златната Илиана Раева.

Освен това семейството се радва на малката щерка на Виолета Сиракова, която дари Наско и Илиана с първото и внуче. Сега на ред е и Славея, която вече е сгодена и може би скоро ще ги зарадва със същото.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.