Горещо

Водещият Христо Калоферов изригна бесен: Виж кой го изправи на нокти! (още разкрития)

Водещият Христо Калоферов се ядоса не на шега!

Журналистът на Нова телевизия Христо Калоферов изригна преди часове. Бесен. Причината за яда му е веригата магазини Кауфланд и неприятностите, с които хората се сблъскват всеки ден.

Виновни обаче са не само нахалните клиенти, но и продавачите, ангажирани да следят за подобни нередности и да ги предотвратяват.

“Старая се да пестя време и често ползвам “БЪРЗАТА” лента на Kaufland Bulgaria, магазинът им в Люлин 6. И редовно дребни тарикати ми губят времето с наглостта си.

Един човечец буквално си зареди магазина, докато сред чакащите на “БЪРЗАТА” лента висеше и бременна жена. Тя и останалите хора на “БЪРЗАТА” каса търпеливо изчакаха касиерката да изброи десетките бири и шоколади в кашони.

Той бил прав! Касата била за 6 артикула, той купил само 3. Колко бройки – нямало значение. Само дето на табелата над касата ясно пише: МАКСИМУМ 6 ПРОДУКТА! За артикули няма и дума.

Но човечецът си зареди магазина. Изгуби времето на чакащите и на бременната дама на “БЪРЗАТА” каса. Касиерката на Kaufland също нямаше нищо против да изгуби времето на хората на опашката, докато брои бири и шоколади.

Тя можеше да посочи на човека с гигантската покупка някоя от 4-те работещи каси и да откаже да го обслужи, но не би. Та се чудя, кое й е бързото на “БЪРЗАТА” лента на Kaufland Bulgaria, ако можеш да заредиш магазин през нея?

Може, за да не подвеждат, да напишат на табелата: “БЪРЗА ЛЕНТА ЗА ТЪРГОВЦИ”, понеже за нас обикновените потребители никак не е бърза”, ядосва се, не без причина, Христо Калоферов.

Коментари чрез Facebook

коментара